Реклама

Офіційно! Xiaomi розкрили дату релізу смартфона Mi11

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Офіційно! Xiaomi розкрили дату релізу смартфона Mi11. Вчора представники Xiaomi почали щосили натякати на характеристики і можливості «Воротаря» – таке кодове позначення смартфона Mi 11, а сьогодні була опублікована тизерна картинка з датою прем’єри.

Офіційно! Xiaomi розкрили дату релізу смартфона Mi11

Чутки про те, що смартфон представлять 29 грудня, виявилися майже вірна. В реальності Mi 11 дебютує в ході заходу, запланованого в Китаї на вечір 28 грудня. Цікаво, що захід пройде оффлайн, а не заочно. У Китаї ситуація з пандемією COVID-19 зараз не така страшна, що і дозволило провести захід офлайн.

Нагадаємо, смартфонам Mi 11 і Mi 11 Pro приписують 8-12 ГБ ОЗУ, екрани дозволом QHD + з кадровою частотою і 108-мегапіксельні камери. Молодша модель буде підтримувати зарядку потужністю 55 Вт, а ємність її акумулятора складе 4970 мА · год. Параметри старшої - зарядка потужністю 100 Вт (або вище) і 4780 мА · год. В обох смартфонах буде використовуватися SoC Qualcomm Snapdragon 888.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Sourceithome
Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Відомо, як користуватися смартфоном, щоб його акумулятор не швидко псувався

Всім відомо, що акумулятор в телефоні не вічний і через деякий час починає псуватися. Це може відбуватися швидко, тому...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -