Реклама

Оголошено новий чіпсет MediaTek з 5G

Останні Новини

Оголошено новий чіпсет від компанії MediaTek – Dimensity 800U з 5G для смартфонів середнього рівня. Отримує чіпсет технологію MediaTek 5G UltraSave та підтримує мережі NSA / SA під 6 ГГц і 2G агрегацію носіїв (2CC 5G-CA), подвійний стенд SIM 5G + 5G та подвійний VoNR.

MediaTek Dimensity 800U – октарно-ядерний чіпсет, який об’єднує в собі два ядра ARM Cortex-A76 з частотою до 2,4 ГГц та шість ядер Cortex-A55, що працює на частоті до 2,0 ГГц. Також він оснащений незалежним процесором AI (APU) та графічним – Mali-G57 ARM.

Оголошено новий чіпсет MediaTek з 5G

Окрім цього, пристрої, які будуть використовувати процесор 800U підтримуватимуть оперативну пам’ять LPDDR4x та накопичувач UFS 2.2. А також дисплеї Full HD + з частотою оновлення 120 Гц, HDR10+, Bluetooth 5.1 та 64Мп датчики зображення.

Рекомендуємо: ThinkVision З 27-Дюймовим Екраном Виходить На Ринок.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Названа причина плохой сети и мобильного интернета на природе

Стаття доступна українською...С наступлением теплого времени года все мы планируем выезды в лес для отдыха. И именно отдыхая на...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -