Реклама

Оновлення Windows 10 викликає загадковий «синій екран смерті»

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Оновлення Windows 10 викликає загадковий «синій екран смерті». Користувачі скаржаться на різноманітні збої і помилки.

Останнє оновлення операційної системи Windows 10 знову принесло неприємності для користувачів. Видаються загадкові помилки з «синім екраном смерті», які не дають пристрою з Windows 10 завантажитися коректно.

За даними тематичного ресурсу WindowsLatest, біля витоків проблеми лежать недавні оновлення, запущені Microsoft, Trend Micro, Lenovo і Intel.

Оновлення Windows 10 викликає загадковий «синій екран смерті»

«Синій екран смерті» з’являється після відправки пристрою в сплячий режим. На таку проблему скаржаться користувачі ноутбуків HP Envy x360, HP ProBook 650 G4, HP Elite x2 1012 G2, HP ProBook 650 G5 і HP EliteBook x360 1040 G6. У користувачів систем Dell Latitude 5500 також видається помилка PDC_WATCHDOG_TIMEOUT з «синім екраном смерті» після установки травневого поновлення Windows 10 May 2020 Update і більш свіжих апдейтів ОС.

Деякі користувачі покладають провину за «синій екран смерті» на антивірусне рішення Trend Micro Apex, а інші звинувачують оновлення Microsoft і Intel. При деякій частці везіння, ПК можна повернути до життя за допомогою вбудованих рішень відновлення Windows 10.

Також деякі користувачі ноутбуків Lenovo страждають від «синього екрану смерті» після недавнього оновлення BIOS. Апдейт може пошкодити системний розділ і Windows 10 не зможе завантажитися навіть після установки виправлення.

Читайте також: Вбудований в Windows 10 «вбивця Zoom» став доступним.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Підтримку YouTube 4K на tvOS 14 буде відновлено

Однією з нових функцій tvOS 14, яку виділила Apple, була підтримка перегляду відео 4K у додатку YouTube, але коли «TVOS 14» запустився,...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -