Реклама

OPPO запатентували дизайн смартфона з висувним дисплеєм

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Останнім часом OPPO патентує конструкції та утиліти, пов’язані зі складними смартфонами. Сьогодні ми дізналися, що OPPO запатентували дизайн смартфона з висувним дисплеєм. 

Цей патент було подано Guangdong Oppo Mobile Telecommunications до CNIPA (Китайське національне управління інтелектуальної власності) в кінці квітня 2020 року. Але він був затверджений і опублікований 13 листопада. Як завжди, LetsGoDigital була першою публікацією, яка знайшла його.

OPPO запатентували дизайн смартфона з висувним дисплеєм

Новий патент на дизайн OPPO ідентичний майбутньому смартфону від LG, який, як повідомляється, з’явиться в наступному році в рамках проекту компанії Explorer. Цей таємничий телефон LG може дебютувати як ” LG Rollable “, але у нас немає жодної назви для цього патенту OPPO.

Фронтальна конструкція цього пристрою чиста, без будь-яких вирізів або отворів на передній панелі. Отже, він може мати камеру під дисплеєм. Крім того, боки закруглені без кнопок або чогось іншого, а на задній панелі телефону розміщена лише одна камера.

Перш за все, найважливішою частиною цього дизайну є екран. Дисплей цього смартфона можна розширити, потягнувши його вгору. Отже, його можна перетворити на традиційний смартфон із крихітного телефону, актуально декілька років тому.

Сказавши це, єдиним варіантом використання цієї конструкції є портативність, подібна до вже наявних складних смартфонів, таких як Galaxy Z Flip та Motorola Razr .

Тож чи буде OPPO реалізувати цей дизайн у споживчому продукті? Ми не можемо точно сказати, але компанія може продемонструвати це на конференції OPPO INNO DAY 2020 , яка відбудеться 17 листопада.

Читайте також: Oppo займеться виробництвом планшетів і ноутбуків.

Джерело

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Xiaomi випустили перший прозорий OLED телевізор

Компанія Xiaomi славиться випуском різноманітної продукції під своїм брендом. Вони вже представили міні холодильник, комплект сучасних викруток, мікрохвильову піч,...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -