Реклама

Origin OS – перша оболонка з можливістю перемикання на чистий Android

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Origin OS – перша оболонка з можливістю перемикання на чистий Android на льоту.

Origin OS - перша оболонка з можливістю перемикання на чистий Android

Минулого тижня з’явилася інформація про те, що Vivo працює над новою фірмовою оболонкою для своїх смартфонів, яка отримала назву Origin OS. Пізніше Vivo формально анонсувала оболонку, але заявила, що всі подробиці будуть розкриті на конференції розробників Vivo 2020 вже 19 листопада.

Тепер же відомий інсайдер під ніком Digital Chat Station підтвердив, що він вже встиг випробувати Origin OS, яка зазнала серйозні зміни в інтерфейсі. Він також підтвердив, що Origin OS стане першою оболонкою, яка дозволить перемикатися на льоту між Origin OS і чистим Android.

Внутрішня бета-версія, яку я бачив, має вбудовані кнопки перемикання між Android і Origin. Два різні стилі робочого столу, як паралельний світ, це дуже цікаво.

Digital Chat Station

Раніше він же заявив, що Origin OS претендує на звання однієї з кращих графічних оболонок на базі операційної системи Android. З чуток, нова Origin OS дебютує з лінійкою смартфонів Vivo X60.

Читайте також: З’явились Специфікації Смартфона Vivo S7e 5G

Джерело

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

США намагаються конфіскувати біткойни на суму понад 1 мільярд доларів

США намагаються конфіскувати біткойни на суму понад 1 мільярд доларів. Поки на них накладено арешт. Міністерство юстиції США оголосило про...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -