Реклама

Особливості професійної заміни батареї MacBook

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Здатність до автономної роботи-це один з основних параметрів, що відрізняють МасВоок від інших видів комп’ютерної техніки Apple. Акумуляторна батарея (АКБ) сучасного ноутбука може похвалитися 750-1000 циклами зарядки і протягом трьох років здатна забезпечувати більше 10 годин роботи без підзарядки. Після закінчення приблизно такого терміну акумулятор починає втрачати ємність, швидко розряджається і його доводиться міняти. Найкраще довірити дану справу професіоналам https://a-service.ua/zamena-akkumuljatora-batarei-macbook, які розбираються в даній проблемі і усунуть її акуратно в короткі терміни.

Причини та ознаки проблем з акумуляторними батареями MacBook

Особливості професійної заміни батареї MacBook

Як показує практика Сервісного центру, основних причин заміни акумулятора кілька. Це природний знос, механічне пошкодження батареї і потрапляння вологи під корпус пристрою. Вони легко визначаються за такими ознаками:

* Акумулятор швидко розряджається. Причина в природному зносі батареї, операційна система регулярно попереджає про необхідність обслуговування системи живлення.

* Пристрій не визначає акумуляторну батарею і працює тільки від розетки. Проблема криється в несправності контролера акумуляторної батареї.

* Здуття акумулятора. В результаті регулярного перегріву, заводського браку або механічного пошкодження батарея здувається і може пошкодити тачпад або корпус пристрою.

Також порушення в роботі системи живлення можуть бути викликані пошкодженням шлейфів, неправильним підключенням коннектора, використанням комплектуючими недобросовісних виробників.

Після проведення безкоштовної діагностики наш майстер повідомить Вам про варіанти заміни акумулятора MacBook і їх вартості, а також допоможе визначитися з вибором. Для заміни ви можете вибрати оригінальну запчастину або її якісний аналог.

Особливості професійної заміни батареї MacBook

Особливості професійної заміни батареї MacBook

Тривалість ремонту залежить від особливостей конструкції конкретної моделі. Так, наприклад, заміна АКБ MacBook Pro 13 " (2011) займе не більше півгодини, в той же час щоб поміняти акумулятор тієї ж моделі, але 2015 року, знадобитися вже 2-3 години.

Етапи заміни монолітних АКБ:
* Зняти нижню кришку корпусу.
* Відключити батарею від системної плати (зняти шлейф).
* Від'єднати і дістати батарею.
* Встановити новий акумулятор.
* Зібрати ноутбук в зворотній послідовності.

Етапи заміни модульних АКБ:
* Видалити наклейки з попередженнями і від'єднати коннектори.
* Зняти щиток панелі роз'ємів і відключити її коннектор від материнської плати.
* Відключити і витягти динаміки.
* Від'єднати шлейф тачпада.
* Дістати батарею, підключити нову, відкалібрувати і зібрати пристрій.

При витяганні модульної батареї її потрібно відклеїти, видалити з посадкового місця залишки клею і приклеїти нову. Далі її необхідно правильно підключити, інакше коротке замикання призведе до більш дорогого ремонту.

При заміні акумуляторної батареї МакБук необхідно чітко знати послідовність дій і особливості системи живлення конкретної моделі пристрою. Краще не намагатися робити ремонт самостійно, адже одна єдина помилка здатна привести до виходу інших, більш дорогих запчастин.

4 поради, як продовжити життя акумулятора MacBook

* Не залишайте ноутбук при занадто високій або низькій температурі. Оптимальний для роботи температурний режим 10-35°С;
* Бережіть пристрій від вологи. Якщо рідина замкнула контакти материнської плати, спрацюють запобіжники і акумулятор вийде з ладу, при цьому сама материнка залишиться цілою;
* Користуйтеся справними зарядними пристроями. Адаптер з пошкодженим кабелем здатний стати джерелом короткого замикання і вивести ноутбук з ладу;
* Регулярно проводите чистку роз'ємів МакБук і зарядного пристрою. Використовуйте для цього зубочистку або інший відповідний за розмірами неметалічний предмет.

Фахівці сервісного центру відмінно знають, як проводиться заміна акумулятора MacBook 12", 13", 15" будь-якого року випуску, гарантія на цей вид робіт становить до півроку. Завжди є в наявності оригінальні акумулятори Apple або їх якісні аналоги інших брендів.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Названы 4 «творческие» смартфоны, которые вас должны удивить

Стаття доступна українською...Смартфоны, смартфоны … .. Сколько бы мы не говорили о них, все мало. О стандартных смартфонах информации...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -