Реклама

Перераховано моделі Apple iPhone, які в 2022 році обирати не варто

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Більшість людей доцільнішою вважають покупку iPhone, їх вибір зараз дуже великий. Крім того, вони є гарантом якості та славляться довгим терміном експлуатації. Але серед iPhone є моделі, які не варто купувати. Розглянемо недоліки певних моделей.

iPhone SE 2020

Цей гаджет має багато переваг. Серед основних - його потужний процесор A13 Bionic, який забезпечує функціонування всіх систем. А от основний недолік цієї моделі - це слабкий акумулятор, який ще й сильно ослаблюється з часом.

Якщо протягом дня телефон активно використовувати, то його доведеться часто заряджати. Бо час його автономної роботи дуже короткий. Без додаткової зарядки можна обійтись, якщо використовувати гаджет тільки для дзвінків.

Цікаво: Стало відомо, коли з’явиться у продажі Apple iPhone SE+ 5G.

iPhone 8

В 2022 році дана модель вважається застарілою. Вона не підтримує багато сучасних функцій, через можливості камер та основні характеристики, не працюють програми. Гаджет часто видає помилки і збої в роботі.

iPhone XR

Цей гаджет також не є актуальним у 2022 році. Уже в наступному році його функціонал остаточно застаріє і не буде підтримувати оновлення. Наразі iPhone XR уже не випускають. Деякі програми на ньому працюють дуже погано. Тому нова версія iOS 16 буде для нього не під силу.

У свій час цей гаджет був дуже хорошим, а от зараз його не бажано купувати. Оскільки цю модель перестали поліпшувати.

Цікаво: В смартфонах Apple iPhone 13 виявили серйозну проблему.

iPhone X

Колись ця модель була революційним лідером у світі технологій. Але з часом гаджет застарів і зараз за своїм функціоналом має середні показники.

Наразі його показники не відповідають вимогам покупців. Колишні його характеристики, такі як 5,8 дюймів екрану і пам'ять на 3 Гб, на сьогоднішній день не актуальні.

iPhone XS

На сьогодні, багато можливостей цього гаджета мають високий рівень. Ми його добре пам’ятаємо і захоплюємось його характеристиками. Але ємність акумулятора лише 2659 мА/год дуже розчаровує. Адже її ледь вистачає на 8 годин без підзарядки.

Також нещодавно було перераховано найбільші мінуси смартфонів Apple iPhone в 2022 році.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Названо банковскую карточку ПриватБанк, которая повышает социальный статус каждого украинца

Стаття доступна українською...Как мы уже неоднократно сообщали, большое количество украинцев пользуется услугами ПриватБанка, где банковские карты и услуги связанные...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -