Реклама

Перші живі зображення смартфона Samsung Galaxy S21+

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Компанія Samsung готується до випуску флагманської серії Galaxy S21 і офіційний дебют очікується не раніше, ніж через місяць. Тим часом в мережі з’явилися Перші живі зображення смартфона Samsung Galaxy S21+. Також опублікований і відеоролик, але невідомо, коли його видалять.

Перші живі зображення смартфона Samsung Galaxy S21+

Ролик опублікував відеоблогер під ніком Random Stuff 2 на YouTube. І хоча у апарату на відео ретельно заклеєні всі «зайві» написи, дизайн пристрою досить пізнаваний, щоб повірити в заяву, що це саме Galaxy S21 +. Цілком можливо, що незабаром він буде вилучений, проте скріншоти з цього відео вже розтиражовані по мережі.

Можна звернути увагу на плоский екран і дуже тонкі рамки навколо всього дисплея, включаючи нижню кромку, яка вже традиційно у Samsung ширша, ніж бічні і верхня кромки. Також добре помітна характерно оформлена основна камера на задній панелі.

Перші живі зображення смартфона Samsung Galaxy S21+

Поверхня у задній панелі матова і складно сказати, пластикова вона або скляна. Згідно з чутками, Samsung схиляється до пластикового корпусу навіть у не найбільш доступної моделі в серії.

Також відеоблогер запустив на смартфоні Geekbench 5 з результатом 1115 і 3326 балів відповідно. Це значний прогрес у порівнянні з результатами Galaxy S20 + - 830 і 3087.

Офіційний дебют Galaxy S21, S21 + і S21 Ultra очікується на заході 14 січня.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Известно, почему теряют свою популярность планшеты

Стаття доступна українською...Я думаю все заметили, что сегодня в стационарных магазинах все меньше представлено вариантов планшетов. Если в интернет-магазинах...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -