Реклама

Перші зображення і характеристики смартфона LG Stylo 7

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Перші зображення і характеристики смартфона LG Stylo 7. Цей смартфон отримає оригінальний дизайн.

Компанія LG представила планшетні смартфони Stylo 5 в червні минулого року, а в травні цього року вийшла нова модель даної лінійки під назвою Stylo 6. Смартфон отримав звичний дизайн і характеристики бюджетного устрою.

Перші зображення і характеристики смартфона LG Stylo 7

Сьогодні в мережі були опубліковані зображення 3D-моделі смартфона LG Stylo 7, які демонструють, що дизайнери гарненько попрацювали над зовнішнім виглядом пристрою. Сплутати LG Stylo 7 з якимось іншим смартфоном буде дуже складно.

Цього вдалося досягти завдяки унікальному дизайну задньої панелі, зокрема, відділу для зберігання стилуса. На нижній частині видно роз'єми USB-C і 3,5 мм для підключення навушників, а також решітка гучномовця.

Перші зображення і характеристики смартфона LG Stylo 7

Основна камера включає кілька датчиків зображення, розташованих вертикально. Фронтальна камера врізана в центральну верхню частину екрана. На лівій частині корпусу розташовуються кнопку регулювання гучності, включення смартфона і слот для SIM-карти.

Перші зображення і характеристики смартфона LG Stylo 7

За наявними даними, LG Stylo 7 оснащений 6,8-дюймовим плоским екраном і квадрокамерой, корпус має габарити 170,6 x 77 x 8,6 мм, а дактилоскопічний датчик розташовується праворуч.

Читайте також: LG планує випустити нові смартфони серії Q.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Система охолодження для Honor Х10

Як відомо, смартфон Honor Х10 виходить в продаж 20 травня. Сьогодні з'явилася нова інформація стосовно охолодження смартфона.Як видно з...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -