Реклама

Перший згортаючийся смартфон показано в робочому стані

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Перший згортаючийся смартфон показано в робочому стані. Прототип створила компанія китайська компанія TCL. Вони почали говорити про цей смартфон ще на початку року, на січневій виставці CES 2020. Тепер в мережі з’явилося відео, яке демонструє прототип такого смартфона у включеному стані. Невеликий відеоролик показує, як смартфон з екраном діагоналлю 4,5 дюйма може «розтягуватися» до 6,7 дюйма без значного збільшення товщини пристрою.

TCL розробляє технологію, засновану на екранах OLED з гнучкою підкладкою. Виробник розповідав, що на даний момент такі екрани можна згорнути і розгорнути 200 тисяч разів.

На осінній IFA китайський виробник повідомив, що не планує виводити пристрої з таким екраном на ринок до кінця 2020 року. Однак Росс Янг (Ross Young) засновник і провідний аналітик DisplaySearch і DSCC прокоментував з’явившийся ролик, зазначивши, що існує «гонка» з випуском таких пристроїв, а значить, нам не доведеться чекати занадто довго.

Читайте також: Названо Дату Проведення CES 2021.

Джерело

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Популярний український антивірус, про який мало кому відомо

Сьогодні ми говоримо про популярний український антивірус, про який мало кому відомо. І це досить дивно, але більшість українців...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -