Реклама

Показано вигляд культового смартфона Nokia N95 на сучасний лад

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Показано вигляд культового смартфона Nokia N95 на сучасний лад. Блогер показав на відео скасовану реінкарнацію N95.

Свого часу Nokia N95 виявився революційним пристроєм навіть за мірками своєї мультимедійної серії. На момент свого випуску він отримав кращу на той момент 5-мегапіксельну камеру і унікальний форм-фактор подвійного слайдера – з одного боку висувалася клавіатура, а з іншого – клавіші управління медіаплеєром. HMD Global, будучи правонаступницею мобільних телефонів Nokia, любить експериментувати з класикою, і навіть готувала реінкарнували версію N95. Її-то і показав блогер на відео (пристрій з’являється в кадрі на позначці 6.12).

Посиланням на ролик поділився в Twitter Юхо Сарвікас (Juho Sarvikas) – директор по продуктах HMD Global. Це означає, що історія з можливим наступником N95 – не фальшивка.

Така модель дійсно готувалася, але все-таки була скасована. Більш того, топ-менеджер HMD Global показав безліч зображень можливих варіантів дизайну нового N95 – у вигляді вертикального слайдера, горизонтального слайдера, і навіть діагонального слайдера!

Не виключено, що HMD Global коли-небудь все-таки відродити культовий N95, якщо не в форматі слайдера, то, можливо, моделі з гнучким екраном – як більше відповідає тенденціям в індустрії.

Показано вигляда культового смартфон Nokia N95 на сучасний лад

З багатомодульною камерою і сучасними технологіями зв’язку. Словом, таким, яким N95 виявився для свого часу.

Читайте також: Nokia Mobile запланувала велику презентацію.

Джерело

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Названо дивні товари компанії Apple, які мало кому потрібні

Бренд Apple вже давно відомий усім завдяки своїм смартфонам, годинникам, ноутбукам та іншим пристроям. Але мало хто знає, що...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -