Реклама

Повні характеристики смартфонів серії Samsung Galaxy S21

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Повні характеристики смартфонів серії Samsung Galaxy S21 від надійного джерела. Офіційні рендери джерело теж бачив, але опублікувати не зміг.

Компанія Samsung готує до випуску лінійку своїх наступних флагманських смартфонів – Galaxy S21. До анонса залишилося від одного до трьох місяців, а поки в мережі накопичуються подробиці про майбутні новинки.

На цей раз, інформацією поділився авторитетний тематичний ресурс AndroidPolice з багаторічним стажем. Як стверджує команда ресурсу, їм вдалося ознайомитися з характеристиками і особливостями серії Samsung Galaxy S21, причому інформація підтверджена «численними» джерелами. Офіційні рендери в AndroidPolice теж бачили, але не змогли опублікувати, побоюючись, що джерело зображень вирахують юристи корейського ТехноГігант. Однак AndroidPolice підтверджує, що раніше опубліковані креслення і рендери на їх основі цілком точні.

У серію увійшло три моделі Galaxy S21, Galaxy S21 + і Galaxy S21 Ultra під кодовими назвами O1, T2 і P3. Старша модель буде доступна в двох кольорах – чорному і сріблястому. Galaxy S21 + до чорного і сріблястого отримає також фіолетове забарвлення. А базову Galaxy S21 запропонують в рожевому, фіолетовому, сірому і білому кольорах корпусу. У Galaxy S21 буде пластикова задня панель, а у Galaxy S21 Ultra – скляна.

В основу, традиційно, ляжуть дві SoC для різних регіонів - Snapdragon 875 або Exynos 2100. Обидві варіації сумісні з мережами п'ятого покоління 5G. Також буде підтримуватися Wi-Fi 6E, за словами Samsung швидкість буде в два рази вище, ніж у Wi-Fi 6. Акумулятори отримають ємність 4000, 4800 і 5000 мА · год відповідно, потужність зарядки - як мінімум 25 Вт, але точне значення невідоме.

Galaxy S21 і Galaxy S21 + оснастять екранами LTPS Full HD + 120 Гц діагоналлю 6,2 і 6,7 дюйма. Панелі LTPO, які використовуються в Galaxy Note20 Ultra, з'являться тільки в Galaxy S21 Ultra (6,8 дюйма, WQHD +, 120 Гц).

Дозвіл модулів камер Galaxy S21 і Galaxy S21 + збережеться - основний 12 Мп, телефото 64 Мп і ультраширококутний 12 Мп. Galaxy S21 Ultra обзаведеться поліпшеним датчиком 108 Мп, ультраширококутний модулем на 12 Мп, а також двома телефото модулями - одним з 3-кратним оптичним зумом і другим з 10-кратним оптичним зумом. Також буде поліпшена програмна складова для зйомки. Наприклад, у всіх камер буде підтримуватися запис 4K на швидкості 60к / с, тоді як раніше режим був обмежений тільки основним модулем.

На смартфони Samsung Galaxy S21 встановлять нову оболонку One UI 3.1 на основі Android 11. Також відзначається підтримка технології UWB (Ultra Wide Band) для функції цифрового автомобільного ключа та інших подібних.

Читайте також: Розкрито основні характеристики бюджетного Samsung Galaxy A12.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Запуск програмного забезпечення Windows на смартфонах з системою Android – міф чи реальність?

Зазвичай, прийнято вважати, що програмне забезпечення Windows розроблене лише для ПК-пристроїв. Довгий час так і було, але нещодавно розробники...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -