Реклама

Повноцінну iOS 16 отримають лише власники смартфонів iPhone 13 та iPhone 14

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

iOS 16 вийде наступного понеділка (12) на великій кількості моделей iPhone, але не вся система буде доступна для всіх iPhone. Деякі функції вимагають наявності чіпа A12 Bionic, а інші ввімкнені лише на iPhone 12 і 13.

Apple відома як дуже крута компанія зі своєю політикою оновлень, приносячи нові функції операційної системи на велику кількість старих пристроїв. В iOS 16 ситуація точно така ж, що дозволяє отримувати оновлення навіть тим, хто має iPhone 8 2017 року.

З іншого боку, не все апаратне забезпечення здатне прийняти все, що було представлено Apple під час цьогорічної WWDC або навіть під час запуску сімейства iPhone 14. Для роботи деяких функцій потрібен принаймні чіп A12 Bionic, як це має місце. із розмиттям фону, щоб виділити об’єкт на будь-якій фотографії в таких програмах, як «Фото», «Скріншот», «Швидкий перегляд» і «Safari».

Цікаво: Функції iOS 16, які точно не будуть доступні до кінця 2022 року.

Для частини iOS 16 потрібен чіп A12 Bionic

Apple A12 Bionic був випущений у 2018 році з iPhone XS, і він також потрібен для iOS 16, щоб користувач міг вибирати текст у будь-якому відео. Інструмент дозволяє «брати» вміст і копіювати, перекладати, шукати або ділитися в іншій програмі. Додатку Camera також потрібен цей чіп для нового програмного забезпечення, щоб здійснювати дзвінки, відкривати веб-сайти, конвертувати валюти, перекладати мовами із зображень.

Нові японська, корейська та українська мови для живого захоплення тексту також вимагають A12 Bionic. Завершення дзвінка за допомогою Siri — ще одна функція, для роботи якої потрібен принаймні iPhone XS. Нарешті, однією з найбільших нових функцій iOS 16 є можливість розміщувати час та інші елементи на головному екрані за точкою на фотографії, але це працює лише для тих, у кого також є iPhone XS або новіший.

Цікаво: Нові моделі iPhone 14 Pro підтримують покращений двочастотний сигнал GPS.

Ексклюзивні функції iOS для iPhone 12, 13 і 14

Інші частини iOS 16 будуть доступні не для всіх, але деякі ще більше обмежують, оскільки для їх роботи потрібен принаймні iPhone 12. Одним з них є режим виявлення на збільшувальному склі, який здатний вказувати користувачеві, коли двері, вивіска чи вивіска знаходяться поблизу пальця.

Більш реалістичне розмиття фону на портретах і вдосконалення в режимі кіно є ексклюзивними для iPhone 13 і 13 Pro.

Цікаво: Чому в останній лінійці телефонів від Apple немає моделі iPhone 14 mini?.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Source9to5mac
Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Названо банківську картку ПриватБанк, яка підвищує соціальний статус кожного українця

Як ми вже неодноразово повідомляли, велика кількість українців користується послугами ПриватБанку, де банківські карти та послуги пов’язані з ними...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -