Реклама

Представлено дизайн трекерів Samsung Galaxy Smart Tag

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Samsung працює над Galaxy Smart Tag, і трекери вже отримали сертифікацію Індонезії Телеком. Зараз представлено дизайн трекерів Samsung Galaxy Smart Tagе.

Згідно з повідомленням, інформатор Ішан Агарвал знайшов GIF Galaxy Smart Tag . Цей файл зображення без втрат з’являється в останньому файлі APK програми Samsung SmartThings. Якщо згадувати, південнокорейський гігант представив у додатку нову функцію SmartThings Find, яка допомагає знаходити наші пристрої (в автономному режимі).

Представлено дизайн трекерів Samsung Galaxy Smart Tag

У будь-якому випадку, на зображенні зображений пристрій із закругленим квадратним дизайном. Хоча Samsung не надто відходив від стандартного дизайну, краї справді виглядають трохи вигнутішими.

У центрі є форма кільця, а вгорі виріз, який може бути або ґудзиком, або отвором для ремінця. Також, як і попередні витоки, це виявляє Smart Tag у чорно-білих кольорах. Невелика анімація також відображає функцію відстеження (Bluetooth) трекера.

Якщо ви не знаєте, Smart Trackers (наприклад, Tile ) - це пристрої, які використовують Bluetooth LE (низькоенергетичний) та акумулятор, щоб допомогти знайти такі важливі об’єкти, як ключі, гаманці, пульт дистанційного керування, навушники, смартфони тощо. Samsung вже випустила аналогічний продукт під назвою SmartThings Tracker у 2018 році.

Тим не менш, новий Tracker повинен внести такі вдосконалення, як Bluetooth 5.1, UWB (надширокосмуговий діапазон), взаємодія з NFC та RFID. Окрім того, найменування "Smart Tag" звучить дещо звично для Apple, про які ходять чутки AirTags .

Раніше цього місяця подання торгової марки в EUIPO показало Samsung Smart Tag з номером моделі EI-T5300. Те саме було помічено на сертифікаціях Bluetooth LE та Південної Кореї. З новим Tracker, Samsung, ймовірно, буде боротися з конкурентами в США та Європі.

Компанія, ймовірно, випустить його разом із серією Galaxy S21 14 січня і оцінить близько 15 євро.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Должны ли дети пользоваться смартфонами и безопасно ли это

Стаття доступна українською...Считаете ли вы безопасным дарить мобильный телефон своим детям? Подумайте дважды, прежде чем это сделать. Чрезмерное использование...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -