Реклама

Представлено найдешевшу відеокарту Ampere

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Представлено найдешевшу відеокарту Ampere GeForce RTX 3050. Також розкрито її характеристики. Це буде перша модель на графічному процесорі GA107.

Інсайдер, постійно зливає в Мережу подробиці про відеокарти Nvidia, розкрив характеристики потенційно найбільш доступною моделі новітньої лінійки 3D-карт GeForce RTX 30 – GeForce RTX 3050. Як повідомляється, вона стане першою моделлю на базі графічного процесора GA107.

Якщо точніше, GeForce RTX 3050 приписаний GPU GA107-300 з 2304 ядрами CUDA, а значення TGP (Total Graphics Power) графічного процесора складе 90 Вт. Значить, енергоспоживання всієї відеокарти буде трохи вище.

GeForce RTX 3050 також приписують шину пам'яті розрядністю 160 біт з 6 ГБ пам'яті GDDR6. Втім, не виключений і більш скромний варіант - з шиною розрядністю 128 біт і 4 ГБ пам'яті.

Якщо вихід відеокарти GeForce RTX 3060 очікується в січні, а GeForce RTX 3050 Ti - в лютому, то GeForce RTX 3050 навряд чи з'явиться раніше березня.

Читайте також: Дефіцит нових відеокарт від Nvidia затягнеть ще надовго.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Перечислено мифы, которыми пользователи Android-смартфонов обосновывают свою резкую позицию против смартфонов iPhone

Стаття доступна українською...Противостояние двух типов смартфонов - Android и iPhone было всегда и продолжается до сих пор. Как бы...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -