Реклама

Представлено новий ігровий монітор Predator XB323QU

Останні Новини

В мережі інтернет, зокрема на площадках окремих торгових агентів, було представлено новий ігровий монітор Predator XB323QU NV формату QHD. Даний монітор поповнить лінійку ігрових моніторів від компанії Acer.

Монітор Acer Predator XB323QU NV отримав панель розміром 32 дюйма з роздільною здатністю 2560 х 1440 пікселів, кутами огляду як по вертикалі, так і по горизонталі – 178о, і яскравістю 400 кд/м2. Частота оновлення екрана в режимі розгону становить до 170 Гц, а час відгуку – 1 мс. Щодо підключення, то монітор буде обладнаний інтерфейсами DisplayPort 1.4, HDMI 2.0, USB 3.0 та аудіо вихід. Будуть присутні на даному ігровому моніторі стереодинаміки по 2 Вт кожен.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Названы основные способы защиты личных данных на Android смартфонах

Стаття доступна українською...Последние несколько лет, смартфоны нам заменили большое количество умных устройств и сейчас они являются хранилищем персональной информации,...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -