Реклама

Представлено перший фітнес-браслет з безрамковим екраном

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Сьогодні було представлено перший фітнес-браслет з безрамковим екраном. Називається цей браслет – Honor Band 6. Пристрій буде випущено і під брендом Huawei, але буде називатися Huawei Band 5.

Компанія Huawei переживає не найкращі часи. Можливо, через кілька місяців виробництво смартфонів буде зупинено через відсутність необхідних комплектуючих, проте поки що Huawei продовжує демонструвати відмінні продажу. Згідно нової інформації, бренд Honor скоро запустить новий фітнес-трекер під назвою Honor Band 6. У китайській соціальній мережі підтверджують, що пристрій буде випущено і під брендом Huawei, але буде називатися Huawei Band 5.

Також повідомляється, що Honor Band 6 стане першим фітнес-браслетом з безрамковий дисплеєм. Зазвичай під "Безрамковий" мається наувазі екрани з дуже вузькими рамками. Ймовірно, і біля екрану Honor Band 6 вони теж будуть, але їх ширина буде менше, ніж у дисплеїв конкурентів. Імовірно, Honor Band 6 представлять разом з флагманської лінійкою смартфонів Honor V40, анонс якої очікується вже в листопаді.

Читайте також: Опубліковані Концептуальні Зображення Майбутнього Смартфона Honor Magic 3.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Названо зручний смартфон від Nokia, який краще і дешевше за смартфони Xiaomi

В наш час уже мало кого можна здивувати новим смартфоном, адже ринок гаджетів дуже різноманітний. Та це не зупиняє...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -