Реклама

Продажі смартфонів Apple iPhone 13 перевершили всі очікування

Останні Новини

В 2021 році вийшла нова модель телефону від Apple – iPhone 13. Він став надзвичайно популярний порівнюючи із попередніми випущеними моделями.

Аналітики, які вивчали це питання, а зокрема Даніел Айвз, повідомив, що виробнику вдалося продати в грудні на новорічні свята більше як 40 000 000 одиниць iPhone 13.

Цікаво: 5 міфів про iPhone 13, які так і залишилися міфами

А от ті, хто вивчав питання постачання телефонів, виявили, що пропозиція була значно менша, ніж попит. Якби цього не сталося, то компанія змогла б продати усі 52 000 000 одиниць. Це значні цифри для виробника. Вважається, що дана модель і надалі буде досить популярною.

А далі розповімо трішки про оновлення, які очікуються в наступних моделях iPhone.

Наприклад, iPhone 14, який вийде в 2022 році, буде мати овальний виріз для передньої камери. А от iPhone 15 2023 року буде з перископною камерою. А це означає наявність 10-кратного потужного зуму.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Перший складний смартфон Xiaomi отримає унікальну технологію камери

Деякий час назад Xiaomi розкрила дату анонса довгоочікуваного флагмана - Mi Mix 4. Але, як виявилося, пристрій, якому приписують...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -