Реклама

Продемонстровано нічний режим Xiaomi Mi 11 в дії

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Xiaomi Mi 11 є першим телефоном на базі однокристальної системи Snapdragon 888, яка може похвалитися високою продуктивністю в додатках з використанням штучного інтелекту. Також, сьогодні було продемонстровано нічний режим Xiaomi Mi 11 в дії.

Як відомо, в основній камері використовується програмне забезпечення BlinkAI, яке дозволяє записувати в темний час доби більш якісні відеоролики. У поширеному сьогодні нічному фоторежимі використовується об’єднання зображень, однак ця технологія не дозволяє робити знімок миттєво, оскільки датчику необхідно захопити кілька кадрів і об’єднати їх.

Алгоритм BlinkAI використовує нейронну мережу для імітації роботи людського ока, при цьому достатнього поточного одного кадру. Технологія дозволяє підвищити деталізацію і яскравість зображення за мілісекунди.

Розробники опублікували парочку відеороликів, які наочно демонструють, як працює нічний режим відеозйомки на Xiaomi Mi 11. Надходження до продажу Xiaomi Mi 11 очікується 1 січня.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Експерти розказали, чи впливає швидка зарядка на час автономної роботи смартфона

Ми поговорили з експертами про зарядку, перегрів, швидку зарядку та про те, як продовжити час автономної роботи телефону. Ось що...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -