Реклама

Samsung випускає додаток для пошуку загублених пристроїв Galaxy

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Корейський технологічний гігант Samsung випускає додаток для пошуку загублених пристроїв Galaxy.  Він отримав назву SmartThings Find. Додаток дозволить вам знайти телефон Galaxy, Galaxy Watch, планшет і навіть навушники. Зараз компанія запропонувала додаток для світової аудиторії.

Samsung випускає додаток для пошуку загублених пристроїв Galaxy

Телефони та планшети Samsung Galaxy з операційною системою Android 8 або новішою версією, а також годинники Galaxy Tizen 5.5 або новішою версією, а також Galaxy Buds Plus і Galaxy Buds Live тепер отримують оновлення програмного забезпечення, яке дозволить активувати цю функцію.

Згідно з деталями, оприлюдненими компанією, програма SmartThings Find використовує технологію Bluetooth Low Energy (BLE) та надширокосмугові технології для того, щоб знайти пристрій Galaxy, який ви не може знайти. Після того, як пристрій знайдено, він розгортає Карти та звукові сповіщення, щоб вести вас туди, де знаходиться пристрій.

Крім того, Samsung додали, що пристрій виробляє сигнал BLE, який можуть приймати інші пристрої після відключення від мережі протягом 30 хвилин. Потім програму SmartThings Find можна використовувати для сигналізації про те, що ви шукаєте зниклий пристрій, а будь-які розташовані поруч смартфони або планшети Galaxy, на яких служба працювала, можуть попередити сервер Samsung про своє місцезнаходження. Потім сервер Samsung повідомить вас.

Samsung випускає додаток для пошуку загублених пристроїв Galaxy

Наблизившись до пристрою, ви можете скористатися опцією пошуку на основі AR, яка показує кольорову графіку, яка стає інтенсивнішою, коли ви наближаєтесь до шуканого пристрою для. Крім того, дані користувача зашифровані та захищені, тому місцезнаходження вашого пристрою відоме лише вам.

Samsung планує розширити функції, включивши такі рішення, як теги відстеження, щоб ви могли знайти і інші речі, а не лише знаходити свої пристрої Galaxy.

Читайте також: Samsung Display Постачатиме Дисплеї Для Huawei.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Названо ознаки, які вказують на необхідність заміни старого Apple iPhone

Старіння смартфонів це річ, якій зарадити не може ніхто. Як би ви не звикли до свого ґаджета, та як...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -