Home Новини сучасних технологій Просочилися живі зображення можливого смартфона Samsung Galaxy M12

Просочилися живі зображення можливого смартфона Samsung Galaxy M12

0

Samsung нещодавно оголосила про свій бюджетний смартфон F41, який є першим із можливих пристроїв серії F. Трохи більше місяця, і ми вже чули новини про більше таких пристроїв, як Galaxy F12 / M12. Тепер просочилися живі зображення можливого смартфона Samsung Galaxy M12. Це натякає на те, що F12, M12 можуть бути двома різними пристроями. І це, безумовно, виглядає не так, як дизайн, який просочився раніше.

91Mobiles через свої джерела показує нам пару зображень, які показують вигляд задньої панелі передбачуваного Galaxy M12 . Цікаво, що пристрій має двоколірну обробку, на відміну від попереднього витоку. Більшість задньої панелі виглядає як матова текстурована обробка. А частина заднього фюзеляжу внизу має глянцеву фарбу. Простіше кажучи, він виглядає приблизно як перший Google Pixel, але навпаки.

Однак компонування камери схоже на дизайн квадрата з вирізом для чотирьох датчиків всередині корпусу. Також нижче є невеликий виріз для світлодіодного спалаху. Інше зображення, яке в основному є перекиданням задньої панелі, показує номер моделі всередині. Уважно розглядаючи це, ми бачимо, як на ньому написано SM-M127F. Все це не тільки посилює існування Galaxy M12, але також виявляє унікальну задню конструкцію порівняно з попередником Galaxy M11 . У будь-якому випадку, давайте зачекаємо на нові витоки, щоб з’ясувати це твердження.

Технічні характеристики Galaxy M12 (очікувано)

Незважаючи на те, що говорити про характеристики Galaxy M12 дуже рано, ми маємо тут кілька здогадок. Згідно з попередніми звітами, пристрій може мати 6,7-дюймовий дисплей з отвором для селфі. Крім того, він може мати колосальну батарею на 7000 мАг, яка наразі існує лише на Galaxy M51 серії M.

Крім того, якщо ми подивимося на реальні знімки прототипу, ззаду немає датчика відбитків пальців. Вважаючи бюджетним пристроєм, ми припускаємо, що Samsung може розмістити його збоку на кнопці живлення. Тим не менш, на жаль, нам, можливо, доведеться трохи почекати, щоб дізнатись більше про технічні характеристики.

Читайте також: Samsung Galaxy S21 Plus показали в прозорому чохлі.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version