Реклама

Прототип флагманського смартфона OnePlus продали за рекордну суму

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Пам’ятаєте, що в середині грудня витік з’явився для показу живих фотографій OnePlus 9 ? Також нещодавно ми повідомляли, що даний пристрій вже продається на еBay за 3000 доларів. Сьогодні ж ми дізналися, що прототип флагманського смартфона OnePlus продали за рекордну суму, а саме за 6000 дол.

Фотографії, які були представлені на eBay – це абсолютно той самий пристрій, який раніше був помічений в мережі. Зображення на eBay вказують на відносно консервативний дизайн у порівнянні з 8T , причому найбільш помітною зміною є камери з трьома лінзами та брендинг “Ultra Shot” (можливо, відлуння Oppo “Ultra Steady”). Раніше ходили чутки, що телефон використовував 48-мегапіксельну основну та надшироку камери, а також менший, третій задній датчик.

Продавець також коротко включив фотографії, на яких OnePlus 9 працює з останньою версією Oxygen OS на базі Android 11 , хоча з тих пір ці знімки були видалені зі списку eBay (можливо, з урахуванням ідентифікаторів пристроїв).

Невідомо, чи пристрій eBay був справжнім. Можливо, хтось мав незаредаговані фотографії витоків і просто використовував їх для шахрайства потенційних покупців OnePlus 9 на eBay. Однак це було надзвичайно ризикованою покупкою, навіть якщо телефон справжній. Як попереджає продавець, OnePlus може вільно робити те, що хоче - вони можуть віддалено відключити телефон або надіслати правоохоронців за покупцем.

Яким би справжнім це обладнання не було, вам, мабуть, доведеться запастися терпінням для будь-якого підтвердження. Подейкують, що OnePlus не випустить 9 до середини березня . 

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Realme готує до релізу смартфон із великим акумулятором

Компанія Realme готує до релізу смартфон із великим акумулятором. Відповідний смартфон з номером моделі RMX3061 з’явився на сертифікації FCC,...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -