Реклама

Приставка Sony PlayStation 5 вже продається за завищеною ціною

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Очікування Sony PlayStation 5 завжди велике, оскільки його випуск відбудеться лише за 2 дні. Однак сьогодні було помічено, що приставка Sony PlayStation 5 вже продається за завищеною ціною, а отчніше в три раза дорожче офіційної ціни.

Для тих, хто не знає, PS5 з’явиться в продажу 12 листопада 2020 року на багатьох ринках, включаючи Північну Америку, Японію та інші. Але, на жаль для китайського ринку, запуск може трохи затриматися через жорстко регульований ігровий ринок у країні. Зараз, здається, декілька осіб скористалися цією ситуацією та почали приймати попередні замовлення на головному веб-сайті для роздрібної торгівлі JD.com.

Sony PlayStation 5 має офіційну ціну в 500 доларів США. Однак ці попередні замовлення в Інтернеті вказали ціну втричі вищу - до 12888 юанів (приблизно 1950 американських доларів). Це досить крута розмітка, яка з’явилася вже до глобального запуску консолі. Причина плати не обмежується лише затримкою продажів, скоріше, вона більше пов'язана з поставкою PS5.

Приставка Sony PlayStation 5 вже продається за завищеною ціною

Через пандемію коронавірусу не вистачає постачання в різних галузях промисловості та таких компаніях, як AMD ( процесори серії Ryzen 5000 ), Nvidia ( графічні процесори серії RTX 3000 ) і навіть Sony страждають від головного тягаря саме тоді, коли обладнання наступного покоління запускається. Це означає, що кожен новий запуск накопичується скальперами, які перепродують його за преміум-клас. Пірс Хардінг-Роллз, директор з досліджень ігор Ampere Analysis, заявив, що "ми очікуємо, що попит на нові консолі перевищить пропозицію принаймні до кінця березня 2021 року".

Читайте також: Продажі GTA V знизилися напередодні виходу PlayStation 5.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Razer представили нове покоління ігрового ноутбука Blade Stealth 13

Сьогодні надійшла інформація, що Razer представили нове покоління ігрового ноутбука Blade Stealth 13. Модель Razer Blade Stealth 13 побудована...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -