Реклама

Redmi готує до релізу смартфон Redmi K30T

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Компанія Xiaomi вчора офіційно представила смартфони Xiaomi Mi 10T і Mi 10T Pro, які стали одними з найдоступніших флагманів на базі однокристальної системи Snapdragon 865 в Європі. Сьогодні, відомий китайський інсайдер під ніком Digital Chat Station підтвердив, що Redmi готує до релізу смартфон Redmi K30T. Смартфон з модельним номером M2007J3SC отримав схвалення від китайського регулятора 3C. Модельний номер показує, що це китайський варіант Xiaomi Mi 10T.

Джерело стверджує, що в Китаї новинка стане частиною лінійки Redmi K30. Новий сматфонів отримає 64-мегапіксельну камеру, підтримку мереж п'ятого покоління і 33-ватної зарядці. Пізніше буде випущений аналог Xiaomi Mi 10T Pro зі 108-мегапісельним камерою. У деяких повідомленнях стверджується, що пристрій може надійти на ринок під назвою Redmi K30T.

Xiaomi Mi 10T в Європі коштує від 500 євро, а в деяких країнах, включаючи Німеччину, пристрій оцінили в 490 євро. При оформленні попереднього замовлення на будь-який з цих смартфонів в Німеччині, ви також отримуєте в подарунок ручний пилосос Mijia. Пропозиція діє при покупці смартфонів до 22 жовтня.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Названы способы борьбы с недобросовестными операторами мобильной связи

Стаття доступна українською...В Украине достаточно остро стоит проблема качества предоставления услуг операторами мобильной связи. В Украине доступны на выбор...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -