Home Новини сучасних технологій Реєстрація на сайтах без пошти. Як це робити?

Реєстрація на сайтах без пошти. Як це робити?

0
Реєстрація на сайтах без пошти. Як це робити?

На який сайт не зайди в інтернеті, кругом потрібно спочатку пройти реєстрацію і тоді вже тільки користуватись послугами. Зазвичай, створення акаунту проходить за допомогою електронної пошти. Після реєстрації на пошту починають приходити різні листи то з акціями, то з пропозиціями, то з рекламою. Все це дуже засмічує нашу скриньку, а з часом в ній взагалі буде не вистачати місця і потрібно буде купувати додаткове. Проблема ще й в тому, що більшість сайтів ми не використовуємо на постійній основі. Раз зареєструвались, зробили все, що потрібно і вийшли. А на пошту ще довгі роки будуть йти розсилки із інформацією. Що ж робити в такому випадку? З однієї сторони, можна собі створити окрему електронну адресу саме під реєстрації, але ж бувають сайти важливі і ви тоді загубите серед непотрібних повідомлень важливі, тому такий варіант не досконалий. Насправді, у нас є вирішення цієї проблеми, про це і будемо говорити далі.

В інтернеті є такі сервіси, які пропонують створити тимчасову пошту. Це дуже хороша функція. Ви на сервісі отримуєте тимчасову пошту, яка за декілька днів (чи іншого проміжку часу) стає просто не дійсна. Тобто ви зайшли на сайт, використали електронну адресу для реєстрації, зробили все, що потрібно і забули. Таким чином і пошта своя не буде засмічена, і робота буде виконана. Ось список сервісів, які знадобляться для створення тимчасової електронної пошти:
1.10minutemail. Цей сервіс не дуже якісний із-за короткого терміну актуальності пошти. У вас буде всього 10 хв для того, щоб зареєструватись та ще й підтвердити дії. Інколи цього часу просто мало і людина не може до кінця все зробити.
2.CrazyMail. Цей сервіс вже набагато кращий, бо тут надана вам електронна пошта дійсна 10 днів. Тобто ви можете навіть декілька разів використати сайт, на якому зареєструвались.
3.tempail.com. Цей сервіс один із найкращих. Ним легко користуватись, там немає нічого незрозумілого. Сама адреса пошти буде збережена на довго, що дасть можливість не засмічувати свою електронку, але повторно використовувати сайти чи інтернет-магазини.
4.temp-mail.org. Останній на сьогодні сайт. Листи на пошті та актуальність адреси буде збережена на 2 години. Цього вистачає на реєстрацію, підтвердження та виконаня усього потрібного.

Цікаво: Декілька правил користування інтернет-банкінгом в 2022 році

Як бачите, не завжди потрібно використовувати свою постійну основну пошту для реєстрацій на сайтах, які ви не будете регулярно використовувати. Про такі сервіси мало хто знає, але вони дійсно дуже корисні. Пам'ятайте лише, що важливі реєстрації не можна робити на такі тимчасові електронки через те, що ви з часом не зможете відновити доступ чи отримувати листи. Сама пошта буде вже не доступна і доведеться створювати новий акаунт.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version