Реклама

Рейтинг найкращих смартфонів 2020 року для селфі

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Любителі Селфі, які активно користуються соціальними мережами, при виборі смартфонів звертають увагу на можливості не тільки основний, але і фронтальної камери. Відома лабораторія DxOMark опублікувала Рейтинг найкращих смартфонів 2020 року для селфі, які оцінювалися за якістю фотографій і відеороликів.

Huawei Mate 40 Pro, який поступається лише Huawei Mate 40 Pro + за можливостями основної камери, очолив цей рейтинг. Смартфон отримав 13-мегапіксельну фронтальну камеру з діафрагмою F / 2,4 і датчик глибини сцени.

DxOMark зазначає, що фронтальна камера Huawei Mate 40 Pro показала себе дуже добре в усіх сценаріях. Наприклад, навіть при тьмяному світлі фронтальна камера цього телефону дозволяє робити деталізовані знімки. Коли телефон виявляє кількох людей в кадрі, селфі-камера Mate 40 Pro автоматично перемикається в надширококутний режим. Крім того, цей телефон також може розмивати фон при певних умовах, а шуми зображення телефону добре контролюються в будь-яких умовах зйомки.

Друге місце дісталося Huawei P40, також дуже добре при зйомці Селфі показали себе Huawei Nova 6 5G, Asus ZenFone 7 Pro з камерою-перевертнем, Samsung S20 Ultra 5G (Exynos) і Note20 Ultra 5G (Exynos).

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Названо 5 дратівливих функцій, які можна вимкнути на смартфонах Samsung

Підхід «все, крім кухонної раковини», який використовує Samsung, підходить не всім . Деякі речі корисні, деякі ні. Хороша новина полягає в тому, що...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -