Реклама

Реліз iPhone 12 в черговий раз переноситься

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Раніше ми повідомляли, що смартфон iPhone 12 презентують пізніше запланованого часу. Тоді була проблема з виробництвом дисплеїв. Сьогодні ж з’явилася інформація, що реліз iPhone 12 в черговий раз переноситься. На цей раз, виникла проблема з поставками процесорів Apple A14 Bionic, які надійдуть на заводи Foxconn тільки в серпні. Ці процесори виробляє компанія TSMC.

Нагадуємо, що раніше реліз був запланований на вересень, а потім його перенесли на жовтень-листопад. Зараз навіть важко уявити, коли презентують цей смартфон. В такій ситуації існує ймовірність, що смартфон або ж представлять в обмеженій кількості, або ж за попередньою оплатою, і прийдеться очікувати місяць або ж більше.

Існує ймовірність, що такі зміщення відбулися не тільки через те, що відсутні поставки процесорів, а ще й через компанію Huawei. Так, компанію Huawei, хоча це відбувається не через безпосередній вплив Huawei на TSMC. Причина полягає в тому, що Huawei замовили в TSMC велику кількість 5-нанометрових SoC Kirin 1020 для смартфонів линійки Mate 40. Враховуючи той факт, що США наклали санкції на Huawei, а точніше на виробництво однокристалевих систем Kirin на обладнанні з американськими технологіями. Заборона вступає в дію з 19 вересня. Тому є ймовірність, що TSMC зараз масово виробляють SoC Kirin 1020 для Huawei, щоб вспіти до 19 вересня, а вже потім розпочнуть виробництво процесорів для Apple.

Якщо це дійсно так, то ранні чутки дійсно підтвердяться і на новенькі iPhone 12 не варто очікувати до кінця осені.

Рекомендуємо: Розкрито Детальні Характеристики Дисплеїв IPhone 12.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Названо основні переваги Windows 11

Як тільки вийшла нова Windows 11, а це сталось в жовтні 2021 року, вона нам відразу сподобалась. Хоча багатьох...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -