Home Новини сучасних технологій Реліз смартфона Samsung Galaxy Z Fold 2 переноситься

Реліз смартфона Samsung Galaxy Z Fold 2 переноситься

0

Раніше ми повідомляли, що презентація Galaxy Z Fold 2 відбудеться 5 серпня на заході Unpacked. Сьогодні надійшла інформація, що реліз смартфона Samsung Galaxy Z Fold 2 переноситься. За словами Макса Вайнбаха, який вважається надійним джерелом інформації, реліз смартфона переноситься і на даний момент невідомо, коли його презентують.

Він повідомляє, що програмне забезпечення для смартфона Z Fold 2 ще не готове, відповідно реліз і перенесуть.
Також він додав, що ймовірна дата запуску смартфона відбудеться не раніше, ніж у вересні-жовтні .

Реліз смартфона Samsung Galaxy Z Fold 2 переноситься

Таке зміщення необхідне, щоб було протестоване програмне забезпечення. З його слів, новий Z Fold 2 можна навіть не називати так, тому що від попередньої версії він зберіг тільки розкладний вигляд, а сам дизайн буде зовсім іншим і не буде схожим на першу версію смартфона.

Макс також повідомив, що смартфон отримає більший зовнішній дисплей. Єдине, що підтверджується, що він буде працювати на Snapdragon 865 Plus, отримає дисплей з частотою оновлення 120Гц, внутрішню пам’ять на 512 ГБ та акумулятор на 4500мАг.

Рекомендуємо: Реліз Смарт-Годинника Galaxy Watch 3 Преноситься

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version