Реклама

Розкрита ключова інформація про дисплей та камери Xiaomi Mi 11 Pro

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Очікується, що Xiaomi анонсує флагманські телефони Mi 11 і Mi 11 Pro в І кварталі наступного року. Сьогодні була розкрита ключова інформація про дисплей та камери Xiaomi Mi 11 Pro. Головний редактор розробників XDA Мішал Рахман поділився ключовими характеристиками телефону MI 11.

Таємничий телефон під кодовою назвою Венера був знайдений у коді бета-версії MIUI. Раніше вважалося, що це буде пристрій середнього класу, який буде працювати на про чіпсеті Qualcomm. Свіжа інформація показує, що це смартфон MI 11 і, будучи флагманським пристроєм, він буде оснащений мобільною платформою Snapdragon 875.

Xiaomi Mi 11 Pro отримає дисплей із вигнутими краями. Як і модель Pro, вона, ймовірно, буде красуватися дизайном з отвором для фронтальної камери. Однак поки немає жодної інформації про те, чи буде він підтримувати роздільну здатність Full HD + або Quad HD +.

Xiaomi Mi 11 буде оснащений системою потрійних камер на чолі зі 108-мегапіксельним об’єктивом. Налаштування камери також включатиме надширокий шутер, який зможе робити макрозйомки. Mi 11 підтримуватиме 30-кратне збільшення. Інші деталі смартфона ще засекречені.

Будемо очікувати на більше інформації.

Читайте також: Смартфон Xiaomi Mi 11 отримає неймовірні мегапікселі.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Redmi представили розумні годинники Redmi Watch

Китайський бренд Redmi представили розумні годинники Redmi Watch. Це досить проста і недорога модель. Годинники пропонуються за ціною 40...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -