Реклама

Розкрито ціни смартфонів із нової серія Redmi Note 9

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Розкрито ціни смартфонів із нової серія Redmi Note 9. Основний смартфон стартує з позначки 150 доларів. Старша версія на базі Snapdragon 750G зі 108-мегапіксельним датчиком зображення Samsung ISOCELL HM2 повинна пропонуватися за ціною від 225 доларів.

Китайське видання Mobile China на своїй сторінці в соціальній мережі Weibo опублікувало інформацію про ціни нових смартфонів Redmi Note 9 і Redmi Note 9 Pro, які повинні бути представлені в Китаї вже на цьому тижні.

Отже, стандартна версія Redmi Note 9 5G на базі однокристальної системи Dimensity 800U повинна стартувати з позначки близько 150 доларів. При цьому старша версія на базі Snapdragon 750G зі 108-мегапіксельним датчиком зображення Samsung ISOCELL HM2 повинна пропонуватися за ціною від 225 доларів.

Вчора Лу Вейбінг (Lu Weibing), президент Xiaomi Group China і генеральний менеджер бренду Redmi, прямо натякнув, що анонс нової лінійки Redmi Note 9 відбудеться в День холостяка, тобто вже післязавтра.

Характеристики Redmi Note 9 і Redmi Note 9 Pro вже були опубліковані в базі даних TENAA. Redmi Note 9 5G оснащений 6,53-дюймовим екраном IPS дозволом FHD. У пристрої встановлений акумулятор ємністю 4900 мА • год. Смартфон підтримує швидку зарядку потужністю 22,5 Вт. Користувачам запропонують версії з 4, 6 і 8 ГБ оперативної і 64, 128 або 256 ГБ флеш-пам’яті. Основна камера тут 48-мегапіксельна, а фронтальна має дозвіл 13 Мп.

Redmi Note 9 Pro 5G отримав 6,67-дюймовий РК-дисплеєм з частотою до 120 Гц. Ємність акумулятора дорівнює 4720 мА • год, є підтримка 33-ватної зарядки. Користувачам будуть доступні версії з 6, 8 або 12 ГБ ОЗУ і 64, 128 або 256 ГБ флеш-пам’яті. Основна камера має дозвіл 108 Мп, фронтальна – 16 Мп.

Читайте також: Redmi K30 Pro йде з ринку і поступається місцем Redmi K40 Pro.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Українцям розповіли, яким способом безпечніше розплачуватися — за допомогою смартфона чи банківської карти

Нещодавно ми розповідали, як безконтактно отримувати готівку в банкоматах ПриватБанк, а зараз поговоримо про те, яким способом безпечніше розплачуватися...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -