Home Новини сучасних технологій Розкрито технічні характеристики смартфона Motorola Nio

Розкрито технічні характеристики смартфона Motorola Nio

0

Сьогодні було розкрито технічні характеристики смартфона Motorola Nio. Смартфон з’явився на платформі Geekbench V5.2 з номером моделі XT2125-4 .

У списку передбачається, що специфікації Motorola Nio включатимуть 8 ГБ оперативної пам’яті та ОС Android 11. У розділі материнської плати згадується лише восьмиядерний чіпсет “Nio” і тактова частота 1,8 ГГц, але попередні витоки стверджували, що це буде SoC Qualcomm Snapdragon 865. Смартфону вдалося набрати 958 в одноядерному та 2969 у багатоядерному раунді відповідно. Це все, що розкрито у списку Geekbench.

Розкрито технічні характеристики смартфона Motorola Nio

Технічні характеристики Motorola Nio (за чутками)

Нещодавно просочилися живі зображення, які продемонстрували подвійні вирізи у верхньому лівому куті які розташовані окремо, плоский дисплей і тонкі рамки. Є ймовірність, що це може бути фіктивне зображення телефону, оскільки на ньому не видно жодних кнопок з боків. Кажуть, що він має альтернативний режим DisplayPort, що дозволить телефону підключатися до зовнішніх дисплеїв.

Як повідомляється, технічні характеристики Motorola Nio включатимуть 6,7-дюймовий дисплей FHD + з роздільною здатністю 1080 × 2520 пікселів і частотою оновлення 105 Гц . Очікується, що телефон буде працювати від SoC Qualcomm Snapdragon 865 у парі з графічним процесором Adreno 650, 8 ГБ оперативної пам'яті та 256 ГБ пам'яті. Він працює на ОС Android 11 нестандартно. Що стосується камер, то, як кажуть, Motorola Nio має потрійну настройку камери з 64-мегапіксельним ширококутним датчиком OmniVision OV64B, 16-мегапіксельним OmniVision OV16A10 надширококутним об'єктивом та 2-мегапіксельним датчиком глибини OmniVision OV02B1B.

Спереду йдеться про 16-мегапіксельну ширококутну первинну камеру OmniVision OV16A1Q та 8-мегапіксельний надширококутний вторинний об'єктив Samsung S5K4H7 для селфі та відеочат. На борту є акумулятор на 5000 мАг, але на даний момент деталі щодо його зарядної ємності невідомі. Хоча точна дата запуску телефону невідома, очікується, що Motorola Nio вийде десь у першому кварталі 2021 року у всьому світі.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version