Реклама

Розкрито технічні характеристики смартфонів Vivo V20 та 20 SE

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Раніше ми повідомляли, що Vivo випустить серію смартфонів Vivo V20 24 вересня в Індонезії . Однак з’явилася нова інформація, що смартфони Vivo V20 вийдуть там трохи раніше, 21 вересня. Серія включає в себе три пристрої, такі як Vivo V20 SE, Vivo V20 та Vivo V20 Pro. Vivo Thailand випустив тизер Vivo V20 Pro, який показав, що це може бути перероблений випуск Vivo S7 5G, який дебютував у Китаї. Також було розкрито технічні характеристики смартфонів Vivo V20 та 20 SE .

Технічні характеристики Vivo V20 SE та Vivo V20  

Розкрито технічні характеристики смартфонів Vivo V20 та 20 SE

Vivo V20 SE та Vivo V20 оснащені 6,44-дюймовим дисплеєм S-AMOLED з вирізом під фронтальну камеру. Екран підтримує роздільну здатність HD +, співвідношення сторін 20: 9 та датчик відбитків пальців на дисплеї. Обидва телефони пропонують співвідношення екрану до тіла 90,12 відсотка. Ці пристрої мають попередньо встановлену ОС Android 10 на базі FunTouchOS 11. Цікаво, що Vivo V20, що прямує до Індії, мабуть, отримає подвійний виріз для двох фронтальних камер. Це вказує на те, що Vivo V20, який продаватиметься в Індії, може бути дещо іншим телефоном порівняно з тими, що прибувають на такі ринки, як Таїланд та Індонезія.

Vivo V20 SE працює на Snapdragon 665 та живиться від батареї на 4100 мАг, а Vivo V20 оснащений Snapdragon 720G та живиться від акумулятора на 4000mAh. Vivo V20 SE та V20 оснащені технологією Flash Charge 2.0 потужністю 33 Вт та підключенням NFC. Обидва пристрої мають 8 ГБ оперативної пам’яті та 128 ГБ вбудованої пам’яті.

Розкрито технічні характеристики смартфонів Vivo V20 та 20 SE

Vivo V20 SE має 32-мегапіксельну селфі-камеру з такими функціями, як супер нічне селфі, мультистильовий портрет, майстер пози та смуга світлого світла. На зворотній стороні встановлена потрійна система камер. Він отримав 48-мегапіксельну основну камеру, 8-мегапіксельний ультраширокий об’єктив, який також може робити макрозйомки, і 2-мегапіксельну третю. V20 SE буде випускатися в кольорах Gravity Black та Oxygen Blue.

Vivo V20 має 44-мегапіксельну селфі-камеру з такими функціями, як автофокус, стійке відео для селфі, відео з подвійним переглядом, супер нічне селфі, повільне селфі та 4K селфі. Потрійна система камер, розташована на задній панелі Vivo V20, має 64-мегапіксельну основну камеру, багатофункціональний 8-мегапіксельний об’єктив для ширококутних фото та макрозображень та 2-мегапіксельний моно об’єктив. Vivo V20 поставляється в двох кольорах, таких як Midnight Jazz та Sunset Melody.

Технічні характеристики Vivo V20 Pro

Тизери, випущені Vivo Thailand, припускають, що серія Vivo V20 буде оснащена підключенням 5G. Виходячи з вищевказаних витоків, здається, що лише Vivo V20 Pro буде підтримувати 5G, оскільки це ребрендинг Vivo S7 5G.

Vivo S7 – 5G поставляється з 6,44-дюймовим S-AMOLED FHD + дисплеєм. Інші його характеристики включають Snapdragon 765G, акумулятор на 4000 мАг із швидкою зарядкою на 33 Вт, 64-мегапіксельну + 8-мегапіксельну (ультрашироку) + 2-мегапіксельну (глибину) систему потрійних камер та вбудований датчик відбитків пальців.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Названо 3 функції месенджера WhatsApp, якими рідко користуються

Всім давно відомо, що месенджер WhatsApp користується неймовірною популярністю в світі, хоча в Україні він поступається месенджеру Viber та...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -