Реклама

Розповідаємо, як користуватися Google StreetView

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Завдяки функції перегляду вулиць від Google ви можете віртуально ходити вулицями багатьох міст по всьому світу. Перегляд вулиць також доступний для популярних пам’яток, природних чудес, музеїв тощо. Ось як отримати доступ до нього на комп’ютері та мобільному пристрої.

Цікаво: Як відключити темний режим Google на мобільному.

Google має офіційну карту Перегляду вулиць для iPhone та Android , але в розділах нижче ми будемо використовувати програму Карти Google, оскільки вона зазвичай вже встановлена ​​на більшості телефонів і пропонує той самий Перегляд вулиць.

Доступ до Google Street View на мобільному пристрої

Щоб перевірити Google Street View на телефоні iPhone, iPad або Android, скористайтеся безкоштовною програмою Карти Google на своєму телефоні.

Почніть із запуску програми Google Maps на своєму телефоні. У верхній панелі програми торкніться поля «Шукати тут» і введіть назву місця, для якого ви хочете бачити Перегляд вулиць. Ви також можете скинути PIN-код , якщо хочете отримати доступ до свого місцезнаходження таким чином.

Коли з’явиться підказка про місцеположення, прокрутіть униз до розділу «Останні фотографії». Тут знайдіть фотографію зі значком зі стрілкою, що обертається, і натисніть на неї.

Карти Google запустять перегляд вулиць для вибраного місця, і тепер ви зможете ходити віртуально.

Щоб рухатися по вулиці, торкніться значка стрілки вгору. Аналогічно, щоб повернутися назад, торкніться значка зі стрілкою вниз. Ви можете збільшувати або зменшувати масштаб, збільшуючи або зменшуючи.

Щоб поділитися з кимось своїм переглядом вулиць, у верхньому правому куті екрана торкніться трьох крапок і виберіть «Поділитися».

Ось як ви отримуєте доступ до вулиць міста зі свого телефону за допомогою Google Maps. Насолоджуйтесь ходьбою!

Цікаво: Що таке Google One і як легко підписатися на сервіс.

Запустіть Google Street View на комп’ютері

На робочому столі ви можете використовувати Пошук Google і Карти Google для доступу до Перегляду вулиць. Нижче ми покажемо вам, як використовувати ці два методи.

Використовуйте Пошук Google, щоб отримати доступ до Перегляду вулиць

Якщо ви шукаєте місце в Пошуку Google, ви можете натиснути Перегляд вулиць у результатах пошуку.

Щоб скористатися цим методом, спочатку запустіть свій улюблений веб-браузер і перейдіть до Google . На веб-сайті знайдіть популярне місце або орієнтир, для якого ви хочете побачити Перегляд вулиць.

На сторінці результатів пошуку на правій бічній панелі ви побачите інформацію про своє місцезнаходження. Тут натисніть на фотографію з написом «Подивитися».

Ваш браузер запустить Google Maps, що дозволить вам побачити вулицю вибраного місця.

Використовуйте Карти Google, щоб отримати доступ до Перегляду вулиць

Якщо ви з якихось причин не можете використовувати наведений вище метод або надаєте перевагу Картам Google, ось як використовувати Карти Google для доступу до Перегляду вулиць.

Спочатку на робочому столі запустіть веб-браузер і відкрийте Карти Google .

На веб-сайті Карт у верхньому лівому куті натисніть поле «Пошук на Картах Google» і введіть своє місцезнаходження або орієнтир.

Коли ваше місцезнаходження з’явиться на лівій бічній панелі, прокрутіть бічну панель вниз до розділу «Фотографії». Потім перегляньте фотографії та натисніть ту, на якій написано «Перегляд вулиць і 360».

І відразу ж ви побачите вигляд вулиці для вибраного місця на правій панелі.

Насолоджуйтесь своїми віртуальними пішохідними екскурсіями з переглядом вулиць від Google!

Цікаво: Як знайти дешевші авіаквитки на Google Flights?

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Почему украинцы массово жалуются на мобильный банк Приват24?

Стаття доступна українською...Последние несколько месяцев крупнейший банк Украины (Приватбанк) получает большое количество негативных отзывов как на качество обслуживания, так...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -