Реклама

Розповідаємо, як повернути втрачені дані на iPhone через помилку в новій iOS 16

Останні Новини

Найновішу версію iOS 16 чекали всі з нетерпінням. Завжди круто отримувати оновлення з різними цікавими функціями. 12 вересня була презентація операційної системи і її офіційний реліз. Але що отримали в результаті користувачі? Купу недоробок та помилок. В одних телефон почав менше тримати заряд акумулятора, в інших гірше працювати, але проблема в тому, що деякі пристрої взагалі відмовились оновлюватись в подальшому або навіть вмикатись. Що ж робити в такому випадку та як виправити ситуацію?

Цікаво: У iOS 16 Mail виявлено помилку, яка блокує доступ користувачів до пошти

Давайте детальніше про проблему. Дуже дивно було випустити оновлення, яке має стільки помилок та проблем. Зазвичай компанія Apple ретельно слідкує за своїми продуктами та намагається їх вдосконалити максимально. Що цього разу пішло не так? Все дуже просто. Проблеми, які виникають у користувачів, вони виключно особисті і створені від поєднання декількох факторів. Тобто, якщо у вас зависає телефон, це не спільна проблема усіх, в кого є оновлення, а індивідуальна. Не варто чекати поки з’явиться наступне оновлення і виправить все чи поверне як було. Можна просто скористатись однією утилітою, яка все приведе до ладу. Її назва PhoneRescue. Вона виправляє декілька проблем: відсутність можливості встановити оновлення, зависання ще до запуску, постійне перезавантаження пристрою, зависання під час запуску та гальмування в режимі відновлення. Якщо якась із цих проблем вам знайома, тоді утиліта стане в нагоді.

Якщо iPhone відмовляється оновлюватись, в цьому питанні допоможе PhoneRescue. Справа в тому, що якщо виникає така проблема, то це із-за самого смартфона. Він просто має якісь збої, які не дають оновитись. Утиліта здатна виправити деякі проблеми з прошивкою. Звісно, не дуже серйозні, але зі стандартними точно впорається. Ось їх перелік: iPhone не бачить оновлення, не завантажує його, зависає під час пошуку оновлення, під час встановлення оновлення, не вмикається після оновлення.

Сама утиліта працює в двох режимах. Перший підходить для того випадку, коли пристрій постійно перезавантажується, але є один недолік - всі дані будуть видалені. Другий режим краще використовувати коли телефон взагалі не реагує та має чорний екран. В такому випадку утиліта зможе виправити системні помилки, але залишити всі дані в цілісності.

Цікаво: Що потрібно налаштувати в першу чергу після встановлення iOS 16?

Якщо у вас iPhone завис під час пошуку оновлення, то варто виконати такі дії. Перше - це завантажити утиліту PhoneRescue на ПК. Далі треба підключити кабелем телефон до ПК та запустити програму PhoneRescue. В ній відкрити розділ Device Rescuer, потім Repair iOS System і натиснути стрілку для продовження роботи. Тепер треба вибрати режим роботи програми для відновлення Standard або Advanced. Після цього треба ввести iPhone у цей режим та підтвердити свою дію. Залишилось дочекатись поки все закінчиться.

Цікаво: Шість функцій, які варто спробувати в новій iOS 16

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Смартфон Xiaomi Mi 11 Ultra провалив тест у DxOMark

Останній топовий смартфон Xiaomi Mi 11 Ultra погано пройшов тест у додатку DxOMark, набравши всього 69 балів, хоча і...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -