Реклама

Розповідаємо, як відключити відстеження місцезнаходження на Android

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Ваш телефон Android має багато датчиків , які виконують багато різних речей. Якщо вас турбує конфіденційність, відстеження місцезнаходження – це те, про що ви можете хвилюватися. На щастя, Android дозволяє легко вимкнути GPS та інші служби визначення місцезнаходження одним дотиком.

Цікаво: Ваш Android-смартфон може шпигувати за вами — ось як розпізнати і взяти його під контроль.

Є кілька різних способів відключити датчики на Android. Можна навіть вимкнути всі датчики відразу . У меншому масштабі ви можете відключити мікрофон або камеру . Ми будемо використовувати подібний підхід для доступу до місцезнаходження.

Є два способи, які можна використовувати, щоб заборонити пристроям доступ до вашого місцезнаходження. 

Найшвидший спосіб — використовувати панель «Швидкі налаштування» з влучною назвою. Це панель перемикання, яку ви бачите, коли повністю розгортаєте спадне меню сповіщень.

Перемикач «Місцезнаходження» вже може бути на панелі швидких налаштувань. Просто торкніться його, щоб увімкнути або вимкнути доступ до місцезнаходження. Якщо ви не бачите перемикача, ви можете легко відредагувати швидкі налаштування та змінити все на свій смак.

Другий спосіб трохи менш зручний. Спочатку проведіть пальцем униз один або двічі від верхньої частини екрана (залежно від вашого телефону), щоб відкрити сповіщення, і торкніться значка шестірні.

Потім прокрутіть униз до «Місцезнаходження».

Вимкніть «Використовувати місцезнаходження» у верхній частині екрана.

Цікаво: Названо найпростіший спосіб видалити фон із фотографій на iOS, iPadOS та Android.

Ось і все. Поверніться до налаштувань місцезнаходження, щоб увімкнути його знову. Якщо вимкнути це, програми не зможуть бачити ваше місцезнаходження. Ви не будете повністю невидимими, оскільки Wi-Fi та стільникові мережі також можна використовувати для відстеження вашого місцезнаходження. Якщо вимкнення вашого місцезнаходження недостатньо, ви можете спробувати підробити своє місцезнаходження .

Цікаво: Розповідаємо, як додати VPN на Android-смартфон.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

В месенджері WhatsApp розповсюджується небезпечне повідомлення

На жаль, зараз існує дуже багато шахраїв. Вони постійно вигадують нові способи, як отримати потрібну інформацію нечесним шляхом. Сьогодні...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -