Реклама

Розповідаємо, як забрати курсор миші під час роботи з текстом

Останні Новини

Всі, хто мають комп’ютер час від часу мають справу із набором тексту. Це може бути просте листування або друк довгих документів. В будь-якому разі, під час написання людині може заважати курсор від миші. Особливо це стосується тих людей, у кого поганий зір і вони зробили собі курсор більшого розміру. На щастя, в комп’ютерах на ОС Windows можна забрати стрілочку від мишки на час роботи з текстом. Як це зробити читайте нижче.

Прибрати курсор від миші не важко і не треба мати якісь особливі знання, це все стандартні налаштування. Для цього натисніть комбінацію клавіш Win+I, після цього з'являться параметри. В них знайдіть пункт Пристрої, а далі Миша. Наступним кроком буде в розділі Параметри миші встановити галочку біля напису "Приховати покажчик під час введення з клавіатури". Всі свої дії потрібно підтвердити та зберегти.

Цікаво: Розповідаємо, коли краще замінити стару комп’ютерну мишу

Після виконання такої короткої та легкої інструкції, кожен буде спокійно набирати текст і при цьому курсор не буде заважати. Зручне налаштування, яке ми б радили зробити кожному.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Офіційно! Xiaomi розкрили дату релізу смартфона Mi11

Офіційно! Xiaomi розкрили дату релізу смартфона Mi11. Вчора представники Xiaomi почали щосили натякати на характеристики і можливості «Воротаря» -...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -