Реклама

Розумний годинник Realme із моніторингом кисню надходить в Європу

Останні Новини

Розумний годинник Realme Watch 3 із моніторингом кисню в крові та цілодобовим моніторингом частоти серцевих скорочень надходить в Європу. Даний годинник має ще ряд цікавих функцій, при цьому лаконічний дизайн, а ціна здивує кожного. Далі детальніше.

Realme Watch 3 отримав дисплей розміром 1,8 дюйма, на якому доступно більше ніж 100 циферблатів. Роздільна здатність дисплея 240 на 286 пікселів, а яскравість – до 500 ніт. Операційна система тут фірмова від Realme. Сам годинник справді легкий, його вага 54 грами та доступний він у сірому кольорі. На розумному годиннику є можливість здійснювати дзвінки, так як в ньому присутня панель набору номера, мікрофон та можливість синхронізації контактів.

На Watch 3 присутня одна фізична кнопка та разом вам буде доступно 110 спортивних режимів. Головною особливістю даного розумного годинника можна вважати можливість цілодобового моніторингу серцевого ритму людини та кількості кисню в крові. Ціна на дану модель на європейському ринку становить близько 70 євро. Придбати годинник можна на основних роздрібних платформах типу Amazon, або на офіційному сайті виробника.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Як переглянути хронологію Карт Google і дізнатися історію місцезнаходжень Google

Часова шкала сервісу показує всі місця, де користувач був і доступний з ПК; дізнайтеся, як переглядати історію переглядів і шукати...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -