Реклама

Samsung Display постачатиме дисплеї для Huawei

Останні Новини

У вересні цього року, після застосування ряду санкцій з боку багатьох країн, зокрема США, компанія Huawei була відсторонена від співпраці з компаніями Samsung Display та LG Display, і не тільки. Зараз, з’явилась інформація, що Samsung Display постачатиме дисплеї для Huawei, а саме для нової моделі Mate 40 Pro. Дана співпраця, на даний момент, можлива лише із придбанням ліцензії на продаж панелей китайській компанії.

Не дивлячись на це все, поки невідомо, чи справді розпочнуться поставки панелей до Huawei. Так як, США може затребувати ліцензії від усіх компаній, що будуть брати участь у поставці. Варто зазначити, що офіційної інформації про дану співпрацю ще не було ні від Huawei, ні від Samsung. Нагадаємо, що  компанії Microsoft, Intel та AMD вже отримали ліцензії на торгівлю з Huawei, тоді як LG Display та Samsung Electronics ще ні. Компанія Qualcomm знаходиться в процесі.

Джерело

Рекомендуємо: Чи Варто Розбирати Самому Свій Смартфон?

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Nubia Watch доступний для попереднього замовлення

Поки ми очікуємо представлення нового смарт-годинника від Nubia, яке відбудеться 28 липня, Nubia Watch став доступний для попереднього замовлення. Nubia...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -