Реклама

Samsung готується до презентації нових товарів

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Компанія Samsung готується до презентації нових товарів, яка повинна відбутися 5 серпня і ймовірно, що пройде в онлайн режимі. Зараз нам відомо, що на презентації ми повинні побачити такі смартфони: Galaxy Fold 2, Galaxy Note 20 та Galaxy Z Flip 5G. Можливо, що буде представлено Galaxy Watch 3 та навушники Gear .
Такою інформацією поділився Джон Проссер, який славиться своєю точною інформацією.

Що нам відомо про Galaxy Fold 2?

Samsung готується до презентації нових товарів
Galaxy Fold 2

Смартфон отримає 7,7-дюймовий внутрішній дисплей з частотою оновлення 120Гц, а зовнішній дисплей — 6,23 дюйма з частотою оновлення 60Гц. Зовнішній дисплей буде мати роздільну здатність 2267х1689 та співвідношення сторін 11,8 : 9. В той же час, внутрішній дисплей буде мати 2267 х 819 та співвідношення сторін 24,9 : 9. Смартфон не буде підтримувати S-Pen.
Очікується, що Samsung розпочне виробництво Galaxy Fold 2 в липні. За повідомленням, компанія планує виробляти до 300 000 одиниць в місяць.

Що нам відомо про Galaxy Note 20?

Samsung готується до презентації нових товарів
Galaxy Note 20

Відомо, що презентація також повинна відбутися 5 серпня. Він отримає традиційний плоский екран. Смартфон отримає 6,4-дюймовий екран з роздільною здатністю 2345 х 1084, з швидкістю оновлення 120Гц. Також очікується, що Galaxy Note 20 отримає Samsung Exynos 992 або Qualcomm Snapdragon 865, та буде підтримувати 5G. Відомо, що живити смартфон буде акумулятор на 4300 мАг. Оперативна пам’ять повинна бути на 16 Гб. Більше інформації повинні дізнатися на презентації.

Що нам відомо про Galaxy Z Flip 5G?

Samsung готується до презентації нових товарів
Galaxy Z Flip 5G

Відомо, що кардинальних змін Z Flip 5G не отримає. Найбільша зміна це те, що змінять чіп з Snapdragon 855 на інший, який буде підтримувати 5G. Внутрішня пам’ять смартфона складе 256 Гб і ймовірно, що до лінійки Flip додадуть смартфон в коричневому кольорі.

Враховуючи, що Samsung готується до презентації нових товарів, ми отримаємо багато інформації на заході Unpacked. Очікується, що продажі цих смартфонів розпочнуть через 2 тижня після презентації, тобто з 20 серпня. Першими отримають ці смартфони жителі США та ЄС, далі отримають Україна та решта країн.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Samsung готується представити бездротові мітки для пошуку втрачених речей

Сьогодні надійшла інформація, що Samsung готується представити бездротові мітки для пошуку втрачених речей. Як відомо, Apple і Samsung одночасно...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -