Реклама

Samsung може стати постачальником SoC Apple M1

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Samsung може стати постачальником SoC Apple M1. Раніше Apple вже замовляла виготовлення SoC у Samsung.

Як відомо, компанія Apple почала перехід своїх комп’ютерів на процесори власної розробки. Однак бажання Apple використовувати власні процесори у всіх своїх комп’ютерах може зіткнутися із перешкодою у вигляді обмежених виробничих можливостей компанії TSMC, яка випускає ці процесори. Apple співпрацює з TSMC в цій області не перший рік, але у TSMC є й інші великі клієнти, наприклад, Qualcomm. На думку аналітиків Business Korea, це створює ймовірність, що Apple приверне іншого постачальника – Samsung.

Раніше Apple замовляла випуск процесорів у Samsung, але припинила це робити в 2015 році. Ситуація може змінитися зараз, оскільки південнокорейський гігант недавно освоїв випуск продукції за нормами 5 нм. Перші однокристальні системи, виготовлені Samsung по 5-нанометровій технології, повинні з'явитися найближчим часом. Джерело вважає цілком можливим, що частиною цієї першої хвилі стане лінійка SoC Apple M1.

Співпраця одночасно з TSMC і Samsung допомогла б Apple забезпечити себе 5-нанометровими SoC в кількостях, достатніх для задоволення величезного попиту на продукцію, в якій вони використовуються.

Читайте також: Apple M1 дозволить MacBook встановити рекорд.

Джерело

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

В Lifecell рассказали, как быстро получить 25 грн на свой счет

Стаття доступна українською...Lifecell один из крупнейших операторов связи в Украине и всеми методами пытается удержать существующих абонентов и переманить...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -