Реклама

Samsung оголосили дату релізу бюджетного смартфона Galaxy M32

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Останні роки компанія Samsung все частіше випускає бюджетні смартфони з великими акумуляторами, які здатні працювати автономно більше 2-х днів, а такі смартфони в Україні полюбляють. Сьогодні ж, Samsung оголосили дату релізу бюджетного смартфона Galaxy M32, який також отримав справді об’ємний акумулятор.

Згідно отриманої інформації, компанія Samsung представить свою чергову новинку спершу на індійському ринку і відбудеться це 21 червня. Відповідна інформація була розсекречена завдяки офіційному тизеру опублікованому представниками ТехноГіганту. Окрім дати, також було розсекречено дизайн Samsung Galaxy M32 та деякі його характеристики.

Samsung оголосили дату релізу бюджетного смартфона Galaxy M32

Для прикладу, смартфон працюватиме від процесора MediaTek Helio G85 та отримає цілком великий 6,4-дюймовий Super AMOLED дисплей з частотою оновлення 90 Гц, роздільною здатністю Full HD + та піковою яскравістю 800 кд / кв.м. Також стало відомо, що смартфон оснащений квадрокамерою з основною 64 Мп та фронтальною камерою 20 Мп.

Samsung оголосили дату релізу бюджетного смартфона Galaxy M32

Стосовно автономності, то Galaxy M32 отримав акумулятор 6000 мАг. Крім цього, він отримав бічний сканер відбитків пальців та працюватиме під управління OC Android 11. На індійському ринку смартфон коштуватиме близько 200 дол, а враховуючи українські націнки, то в нас вона "підскочить" мінімум до 250 дол, тобто орієнтуватися варто на 6500 - 7000 грн.

Також нещодавно стало відомо, що Samsung готує до релізу черговий бюджетний і народний смартфон.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

OnePlus 8 Pro і зелений екран

Тільки нещодавно в продажі з’явився OnePlus 8 Pro і вже почались проблеми. OnePlus 8 Pro і зелений екран це...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -