Реклама

Samsung представили бездротовий зарядний пристрій Trio

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Цього місяця, компанія Samsung провела свій віртуальний захід «Life Unstoppable», на якому було оголошено Galaxy Tab A7, Galaxy Fit2. Також, Samsung представили бездротовий зарядний пристрій Trio (про нього ми вже раніше повідомляли), який може одночасно заряджати (бездротово) смартфон, навушники та годинник.

Samsung представили бездротовий зарядний пристрій Trio

Особливостей зарядного пристрою на цьому заході не розголошувалося, однак на сторінках магазинів Samsung у Німеччині та Кореї є перелік цих бездротових зарядних пристроїв. Сьогодні нам стали відомі деякі їхні деталі.

Зарядний пристрій Trio отримав шість зарядних котушок і може швидко заряджати смартфони Samsung потужністю до 9 Вт. Також він підтримуватиме інші пристрої Qi потужністю до 5 Вт та підтримуватиме зарядку 7,5 Вт продуктів Apple. Також є вбудовані світлодіодні індикатори, які повідомляють вам про стан їх зарядки. Зарядний пристрій має розмір 240 х 86 х 15,5 мм і важить 320 г.

Samsung представили бездротовий зарядний пристрій Trio

Він доступний в білому або чорному кольорі та буде підтримувати флагмани Samsung (серії S, Note, Fold та Z) аж до Galaxy S6 до Galaxy Z Fold 2. Також він буде підтримувати Galaxy Buds (+) або Galaxy Buds Live, а також моделі Galaxy Watch з бездротовою зарядкою.

У списку також згадується, що смартфони все ще можуть заряджатися корпусами товщиною до 3 мм залежно від матеріалу. Якщо корпус змусить зарядний пристрій піднятися, він переключиться на меншу потужність і заряджатиметься повільніше.

Досі немає жодного слова про те, коли саме він надійде у продаж, але враховуючи терміни появи списків магазину Samsung, це може бути незабаром.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Huawei вивчає технологію камери під екраном

Зараз надзвичайно велика конкуренція між виробниками смартфонів і кожна компанія старається вводити якісь нові функція першою. Виробники стараються максимально...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -