Home Новини сучасних технологій Samsung розробляє ” революційний” акамулятор для смартфонів. Чи справді він зможе гарантувати...

Samsung розробляє ” революційний” акамулятор для смартфонів. Чи справді він зможе гарантувати тиждень автономності?

0

Телефони не так давно увійшли до нашого життя, і просто нереально швидко стали невід’ємною складовою сучасного суспільства. З кожним роком виробники покращують роботу своїх винаходів, випускаючи нові оновлення та покращуючи роботу батареї, щоб вона могла працювати якомога довше. За останній час, місткість акумулятора дійсно збільшилась. Ходять чутки, що компанія Samsung взялася за розробку акумулятора, який працюватиме близько тижня, звучить нереально, правда? Але ж не так давно люди вважали чимось нереальним розмовляти на великій відстані, в різних місцях, і чути одне одного чудово, так може і новина про батарею, яка працюватиме тиждень не така уже й нездійсненна!?

Тривалість роботи телефону в середньому складає 1 день, або ж якщо ви тільки придбали смартфон, то заряд може декілька місяців триматися по два або три дні. Якщо у вас є подвійний швидкісний зарядний пристрій, то це звісно ж вирішує певну кількість проблем, але вони ж є не у всіх. Через це всі сподіваються, що Samsung зробить прорив в історії акумуляторів для смартфонів.

Для того, щоб бути більш впевненими в своїх силах, компанія Samsung об'єднала свої сили з відомою американською компанією IBM, разом вони стараються над створенням чудо батареї. Раніше деякі компанії вже намагалися створити щось подібне, але нікому не вдавалося. Так цікаво, чи вдасться це цим двом компаніям!? Адже багато було обіцяно, в особливості дивом буде тижневий акумулятор.

Цікаво: Названо смартфони Samsung, які варто обрати в 2022 році.

Самі батареї планують виготовляти за відомою технологією VTFET, або ж певними транзисторами з вертикальним транспортуванням. Завдяки вертикальним розташуванням транзисторів, головний потік електроенергії забезпечить ефективніший результат, через це акумулятору непотрібно буде більше заряду.

Компанія впевнена, що завдяки цій розробці споживання електроенергії буде знижено до 85%, і це дасть змогу майбутній батареї служити набагато довше.

Але нам залишається тільки сподіватися, що це дійсно буде так як описують, адже багато телефонів не відповідають опису свого заряду, на папері одне, а в житті все по-іншому.

Цікаво: В 2022 році смартфони Samsung стануть справді особливими.

Зараз світ смартфонів дуже розвинутий, вигадали навіть подвійні швидкісні зарядні пристрої, так може вже дійсно час для довготривалих акумуляторів!? Але як скоро ми зможемо вже випробувати нову батарею ніхто не знає, сподіваємося, що дуже скоро.

Отже, диво трапляється коли в нього віриш, от і ми будемо вірити, що Samsung вдасться покращити наше життя, завдяки цьому диво акумулятору.

Також нещодавно було названо 4 найбільші мінуси смартфона Samsung Galaxy A71.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version