Реклама

Samsung скоро представлять телевізори наступного покоління

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Як ми сьогодні вже повідомляли, захід Samsung в рамках виставки CES 2021 відбудеться 11 січня. Однак корейський гігант візьме участь у виставці і на наступний день. Сьогодні також стало відомо, що Samsung скоро представлять телевізори наступного покоління.

Відомо, що саме їх нам будуть показувати 12 січня. Також вони обіцяють нам не менш ніж революцію, корейський гігант говорить про 8K UHD TV і Nextgen TV.

Що мається на увазі під другим, не дуже зрозуміло, але, швидше за все, це просто маркетинговий хід, взятий з ринку консолей. По крайній мірі, не рахуючи дозволу 8K, поки ніяких дійсно нових рішень на ринку телевізорів не очікується, але, можливо, ми просто про них не знаємо.

Окремо варто відзначити, що участь у заході Samsung прийме віртуально.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Xiaomi випускає дитячий планшет Xiaoxun

Компанія Xiaomi володіє багатьма суббрендами, через які випускається різноманітна побутова техніка та ґаджети. Сьогодні з’явилася інформація, що Xiaomi випускає...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -