Реклама

Samsung випустили УФ-стерилізатор для смартфонів

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Сьогодні з’явилася інформація, що Samsung випустили УФ-стерилізатор для смартфонів.
Враховуючи події останніх місяців, не дивно, що Samsung задумалися над тим, щоб зробити користування своїми смартфонами безпечнішими. Дивлячись на те, що більшість сучасних методів по очищенню ґаджетів від мікробів виявилися малоефективними, Samsung випустили УФ-стерилізатор для своїх нових смартфонів і не тільки.

Samsung випустили УФ-стерилізатор для смартфонів

Згідно отриманих даних, УФ-стерилізатор випробовували в незалежних інститутах Intertek та SGS. За результатами тестування виявилося, що УФ пристрій здатен знищити до 99% бактерій та мікробів, які знаходяться на смартфоні. На даний момент відомо, що ультрафіолетовий стерилізатор здатен знищувати бактерії майже на всіх поверхнях, і він являється ефективним методом протидії зараженню вірусами.
В Samsung повідомляють, що смартфон достатньо розмістити в УФ-кейс на 10 хв і він автоматично розпочне процес стерилізації.

Samsung випустили УФ-стерилізатор для смартфонів

Сам корпус стерилізатора гладкий, а кришка виконана з якісної гуми. Для частого використання він зручний. Всередині кейсу розміщені дві УФ – лампи, які стерилізують як верхню, так і нижню сторону смартфона одночасно.

Для того щоб ввімкнути стерилізатор, просто необхідно натиснути на кнопку, яка розміщена на передній панелі. Після стерилізації (10 хв триває процес) кейс автоматично вимикається. Основною перевагою такого пристрою являється його бездротове заряджання, та те, що він може заряджатися під час очищення смартфона. Також присутня можливість заряджання через звичайний кабель. А ще, кейс можна заряджати за допомогою свого смартфона, який підтримує бездротову зарядку QI.
В даний, складний період, такий стерилізатор буде хоч і невеликим, але захистом від великої кількості мікробів, які розміщуються на смартфоні.
Ціна УФ-стерилізатора ITFIT (GP-TOU020SABWQ) 60 євро.

Рекомендуємо: Компанія LG Представить Самостерилізуючі Навушники.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Компанія Sony потратила рекордну суму на рекламу PlayStation 5

Компанії Sony і Microsoft випустили в листопаді свої ігрові приставки нового покоління - PlayStation 5 і Xbox Series X....
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -