Реклама

Сервіс відеоконференцій Google Meet додали в розумні окуляри від Google

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Протягом останніх кількох місяців Google агресивно висунув свою останню послугу відеоконференцій на нові платформи від Smart Displays до Chromecast. Зараз відомо, що сервіс відеоконференцій Google Meet додали в розумні окуляри від Google – Google Glass.

Сервіс відеоконференцій Google Meet додали в розумні окуляри від Google

Програма Google Meet for Glass спрямована на те, щоб «полегшити працівникам, які працюють на місці, спілкування віч-на-віч із іншими, хто працює віддалено». Ключовою перевагою Glass EE2 є можливість спілкування, зберігаючи при цьому «вільні руки для виконання завдань».

Ця можливість була вперше перевірена в центрах обробки даних Google і замінила людей, що ходять, "громіздкою веб-камерою або ноутбуком". Користувачі окулярів бачать вікно вхідного відео (640 x 360) у верхньому правому куті. Носій має 8-мегапіксельну камеру з 80-градусним FOV для передачі відео та три мікрофони. Також, окуляри отримали моно динамік та підтримку аудіо Bluetooth та USB.

"Використовуючи Meet for Glass, техніки обробки даних Google можуть зв’язуватися між собою, щоб діагностувати проблему, переглянути обладнання та навіть навчити нових співробітників. Вони здатні працювати самостійно і одночасно можуть легко співпрацювати з іншими людьми. Навіть якщо вони в інших будівлях або навіть із працівниками, які працюють вдома. Люди, набрані в Meet, можуть бачити, що саме робить технік обробки даних, і чітко спілкуватися з ним, щоб надавати зворотний зв’язок у режимі реального часу."

Сервіс відеоконференцій Google Meet додали в розумні окуляри від Google

Окрім центрів обробки даних, Google вважає, що функція "вільні руки" корисна як для виробництва, так і для технічних спеціалістів на місцях і навіть вчителів (які працюють віддалено з певних причин).

Подібним чином техніки виїзної служби можуть зв’язатися з віддаленими експертами для швидкого ремонту пристроїв, які забезпечують якісну допомогу пацієнтам. А фахівці з нерухомості можуть здійснити віртуальний тур від першої особи або здійснити віддалений огляд майбутніх орендарів та покупців житла. Для вчителів та учнів / студентів такі окуляри також можуть бути в нагоді. Для прикладу, вчителі зможуть перевірити виконання поставленого завдання і навпаки, учні зможуть дистанційно бачити все, що вчитель пише на дошці, або ж показує на занятті.

Цікава річ, і нам в Україні вона б була в нагоді. Будемо надіятися на технічний прогрес на підприємствах, навчальних закладах та інших установах.

Також нагадуємо, що раніше в сервісі Google Meet дадали багато корисних функцій для проведення дистанційного навчання.

Джерело

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Самые популярные среди украинцев бюджетные телевизоры до 5000 грн

Сейчас в Украине, как и во всем мире, чрезвычайно сложный период. Пандемия, карантин, перевод всех на дистанционное обучение, на...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -