Реклама

Що буде, якщо не знімати гроші з рахунку в Приватбанку

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

В 2021 році практично все працездатне населення користується послугами банків, серед яких найбільший і найпопулярніший ПриватБанк, і відповідно, всі тримають на своїх рахунках певні суми, які або знімають періодично, або ж тримають їх на депозиті. Сьогодні ж ми поговоримо про те, що буде, якщо не знімати гроші з рахунку ПриватБанку протягом декількох років або десятиліть.

Можливо мало хто задумувався над такою ситуацією, як забуті кошти на рахунку або депозиті в банку, але на жаль, таких випадків досить багато. Зазвичай, клієнти банку залишають на своїх рахунках незначні суми, які можуть складати декілька гривень, але трапляються ситуації, коли на рахунку залишаються десятки тисяч і сотень гривень, які нікому непотрібні.

У випадку, якщо мова йде про депозит, то по завершенню договору, він автоматично може бути поновленим на такий же термін, як і попередній раз. Таке може тривати досить довго, або ж до вимоги.

Якщо ж мова йде про особисті кошти, то ситуація може дещо відрізнятися. Якщо сума незначна, менше гривні, то ПриватБанк може закрити рахунок (розірвати договір). Якщо на рахунку залишилося понад 100 грн, то ПриватБанк просто буде випускати вам нові банківські картки (іменні і платні) і так триватиме до тих пір, поки на рахунку не залишиться суми для перевипуску нової карти. Далі рахунок так само буде закрито.

Якщо ж мова йде про суми, які значно перевищують 1000 грн, то ПриватБанк буде намагатися зв'язатися із власником банківського рахунку, або ж із довіреними особами і поверне їм кошти. Якщо ж так і не буде знайдено власника рахунку, то ПриватБанк звернеться в суд, для розірвання договору з клієнтом, а кошти, які були на рахунку, переведуть на спеціальний рахунок Національного Банку України, де вони й будуть зберігатися до вимоги. Нагадуємо, що Націаональний Банк України гарантує цілісність грошей клієнтів ПриватБанку.

От і все. В будь-якому випадку, ваші кошти (особливо великі суми) нікуди не повинні зникнути і будуть очікувати на вас. Правда в даному випадку краще не забувати їх в ПриватБанку (та й в іншому банку), оскільки курс валют та рівень інфляції змінюється кожного року і сьогоднішні 1000 грн, через 10 років не будуть варті нічого.

Також нещодавно було названо способи, якими шахраї дізнаються пароль до Приват24.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Популярні смартфони компанії Samsung масово перестають працювати

Компанія Samsung відома не тільки своїми телевізорами та побутовою технікою, а ще й смартфонами та розумними годинниками. Якщо говорити...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -