Реклама

Що чекати від презентації Apple в жовтні?

Останні Новини

Apple провела вже свою презентацію в вересні, декілька днів тому. Так відбувається кожного року, але на цьому нові пристрої не закінчуються. Адже були представлені лише нові iPhone та Apple Watch, а ще залишились iPad та Mac. Саме для цих пристроїв планується захід в жовтні. Поки що точно інформації немає, але вже ходять чутки про те, які будуть ті нові пристрої. Саме про це сьогодні розповімо.

Цікаво: Garmin висміює час автономної роботи нових Apple Watch Ultra

iPad Pro М2
Нові моделі iPad Pro будуть в двох розмірах: 11 та 12,9 дюймів. Вони матимуть оновлений потужний чіп М2 та підтримку безпровідної фірмової зарядки MagSafe. Сам корпус не буде відрізнятись особливо від попередніх моделей, але на верхнй та нижній грані будуть знаходитись чотириконтактні роз’єми. Чому сам так не зрозуміло і дізнаємось ми це після презентації.

Якщо говорити про останнє оновлення iPad Pro, то воно було минулого року і включало дуже багато всього. Наприклад, чіп М1, міні-світлодіодний екран, камеру 12 Мп, 5G, Thunderbolt порт та багато іншого. А от що чекає на новий iPad Pro 2022 року дізнаємось пізніше. Поки це все, що відомо про новинку.

iPad (10 покоління)
Що відомо про цей базовий планшет? В нього буде екран 10,5 дюймів, порт USB Typ-C, корпус з тонкими краями, а камера матиме виступ на задній панелі, чіп A14 Bionic, підтримка 5G. Планується й далі випуск планшета із кнопкою Touch ID, але кажуть, що можливо, не буде роз'єму для навушників. Побачимо. Повернемось ще раз до Touch ID, вона можу бути зверху, як в інших моделях планшетів, а от камера розміщена так, щоб дзвінки по відео можна було робити в горизонтальному положенні, тобто в альбомній орієнтації.

Цікаво: Apple вдосконалила просторовий персоналізований звук Sony

Останнє оновлення такий планшетів було 2021 року і припало на покоління 9 iPad. Що воно включало? 10,2 дюймовий екран, чіп А13, фронтальна камера на 12 Мп, великий обсяг пам'яті.

Тепер поговоримо про комп'ютери. Ще раніше казали, що компанія Apple планує випустити Mac mini, MacBook Pro, Mac Pro на новий чіпах М2. Те, що компанія дійсно таке зробить не дивно, але чи станеться це саме в жовтні на презентації не відомо. Може бути й так, що нові комп'ютери будуть представлені пізніше, а то й в 2023 році. Але все ж поговоримо, що про них кажуть.

Mac mini з чіпом M2 та M2 Pro
Самий перший Mac mini вийшов в 2020 році і працював на процесорі М1. Також ж більш дорога модель такого ж ПК, але з процесором від Intel. Тому в 2022 або 2023 році буде оновлення. І стара модель з чіпом М1 буде мати вже процесор М2, а от модель з Intel заміниться на чіп M2 Pro.
MacBook Pro з чіпом M2 Pro та M2 Max. Ці нові ноутбуки матимуть екран розміром 14 та 16 дюймів, а чіпи M2 Pro, M2 Max. Кажуть, що їх вже розробляють і якщо все буде добре, то вийдуть вони восени 2022 року. Але не варто на 100% вірити цій інформації, бо терміни можуть змінитись. Можуть виникнути проблеми з постачанням чи ще із чимось. Тому поки ця інформація залишиться не до кінця відомою.

Дехто каже, що нові чіпи будуть першими в компанії 3-нм, але це мало вірогідно. Швидше за все, вони будуть такі ж 5-нм, але з більшою продуктивністю і об'ємом ОЗП.

Цікаво: Виходить сьома бета-версія MacOS 13 Ventura від Apple

Mac Pro з чіпом M2 Ultra та M2 Extreme
Ще в 2020 році компанія сказала, що буде переходити із процесорів Intel на свої кремнієві чіпи. Тоді було сказано, що цей процес займає два роки. Тому, здається, цей час настав. Експерти говорять, що Mac Pro працюватимуть на чіпах M2 Ultra та M2 Extreme. Це буде найшвидший комп'ютер в порівнянні із усіма попередніми. Що стосується дизайна, то навряд чи він сильно зміниться, хоча очікувати можна різного.

Apple TV з чіпом А14
Ходять чутки, що в 2022 році, а саме в кінці, компанія ніби має випустити оновлений Apple TV, але чи буде це на тій самій презентації, що планується в жовтні не відомо. В новій моделі буде чіп А14 та 4 Гб ОЗП. Всі інші деталі не відомі, але точно новий телевізор буде потужніший та швидший за попередню модель, яка вийшла в 2021 році. Вона підтримує 4К, має 32 Гб пам'яті і коштує від 179 доларів.

Окрім нових пристроїв, скоріше за все, буде ще повідомлено коли ж вийде iPadOS та macOS Ventura, адже раніше казалось що це відбудеться саме в жовтні.

Цікаво: Функції iOS 16, які точно не будуть доступні до кінця 2022 року

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Sourcemacrumors
Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Nokia запустила власний Android TV Box

Цього місяця ми уже отримали нову телевізійну коробку Mi TV Stick від Xiaomi. Зараз, Nokia запустила власний Android TV...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -