Реклама

Що НЕ рекомендується робити із смартфоном влітку, щоб вберегти його від пошкоджень

Останні Новини

В Україні, після довгих очікувань, наступили спекотні дні, що справді тішить. Правда є одне але, і воно стосується використання смартфонів при високих температурах, вірніше правильності їх використання при таких умовах. Відповідно до цього, зараз ми поговоримо про те, що не рекомендується робити із смартфоном влітку, щоб вберегти його від пошкоджень.

Не залишайте телефон під прямими сонячними променями. В літню пору досить часто можна побачити телефони просто під сонцем на пляжі, на підвіконні, чи на панелі приборів в автомобілях. Це просто недопустимо, так як будь-які поверхні нагріваються до таких температур, що призведуть до втрати вами вашого смартфона від перегріву.

Окрім повного виведення з ладу, можуть бути і часткові пошкодження, типу появи жовтих плям на екрані, пошкодження об’єктивів камери, тощо.

Не варто весь час тримати телефон у руках. Даний момент не рекомендується робити з однієї сторони, знову ж таки, через спеку, нагрівання смартфона та появи поту на ваших руках, що також може негативно вплинути на роботу смартфона або може привести до його випадкового падіння. А другий аспект пов’язаний із крадіями, які з легкістю вирвуть телефон з ваших рук, і не завжди ви зможете вчасно це зауважити.

Не рекомендується брати з собою телефон занадто близько до води чи навіть заходити з ним у воду. Сьогодні дуже актуальними є соцмережі, в яких ми розміщуємо фото, особливо це актуально якщо ви на відпочинку. А хто ж не бажає фото у воді?! Але беручи смартфон з собою у воду, ви ризикуєте пошкодити його.

Не завжди для виходу телефону з ладу потрібно повністю занурити його у воду, інколи достатньо і кількох бризок води, які попадуть через роз’єми чи інші входи/виходи та призведуть до некоректної роботи пристрою. Звісно, тут мова не йде про смартфони, які отримали відповідний рівень захисту від води.

Також нещодавно було названо декілька способів, які зможуть дати друге дихання вашому смартфону.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

OnePlus готується випустити навушники Buds Z

Справжні бездротові навушники OnePlus Buds були випущені на початку цього року, ознаменувавши дебют китайської компанії на ринку гарнітур TWS....
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -