Реклама

Що таке секретний чат в Telegram та які його особливості

Останні Новини

Telegram сьогодні входить в трійку найпопулярніших месенджерів на українському ринку. Окрім цього, він є одним із найбільш захищених месенджерів, так як всі його чати та повідомлення шифруються. Також ви самостійно можете ще більше убезпечити себе, якщо в цьому є необхідність, і почати користуватись секретними чатами. Якщо ви не знаєте, що це таке, то зараз ми розповімо, що таке секретний чат в Telegram та які його особливості.

Основною особливістю секретного чату є те, що всі відправлені вами дані в такому чаті не зберігаються на серверах Телеграм. Усе, що було відправлене в секретному чаті, знаходитиметься лише на двох пристроях, а у випадку отримання доступу сторонньої особи до вашого профілю, отримати дані з вашого секретного чату він не зможе. А все тому, що даний чат не буде відображений у загальному списку чатів.

Також в такому типі чату є можливість автоматичного видалення повідомлень. Якщо ви не плануєте зберігати дану переписку, то ви можете налаштувати видалення повідомлень за допомогою таймера, від 1 секунди до 1 тижня. А ще, робити скріншоти в секретному чаті заборонено, вам виб’є помилку. Та й перенаправляти повідомлення із секретного чату іншій людині також не можна.

Щодо мінусів використання секретного чату, то для когось це може бути втрата переписки, якщо ви використовуватимете автоматичне видалення повідомлень. А ще, якщо ви встановлюватимете телеграм на інший пристрій, дані секретного чату не будуть збережені. Хоча як на нас, то дані моменти важко назвати недоліками, оскільки в цьому і полягає суть секретного чату.

Також нещодавно було названо 6 способів, як залучити велику кількість підписників в Telegram-каналі.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

7 ознак того, що акумулятор смартфона виходить із ладу

Всі знають, що першим зазвичай виходить із ладу у смартфоні акумулятор. Його термін служби не такий великий і з...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -